LED Scherm Huren Tijdens Beurs

Een groot scherm is tijdens een beurs de ideale eyecatcher voor uw stand. Met onze producten bieden wij u de mogelijkheid uw producten aan tienduizenden bezoekers te tonen tijdens de meest aansprekende beurzen ter wereld. Wij reizen door heel Europa, zodat de boodschap van onze cliënten op grootse wijze getoond en verspreid kan worden.

LED Scherm Huren Tijdens Beurs – Compleet pakket

Wilt u meer dan enkel een LED Scherm Huren voor uw stand op de beurs? Als audiovisueel specialist zijn wij eveneens in staat om stands met onze speciale spots te verlichten en regelmatig worden er boodschappen verspreid met een geluidsinstallatie van Grootbeeldscherm.nl. Daarnaast voorzien wij regelmatig een stand van een fraaie trusscarre.

LED Scherm Huren tijdens Beurs – Juiste Certificering

Om er zeker van te zijn dat uw scherm op een correcte wijze in de stand wordt opgehangen beschikken wij over takels met o.a. TÜV en BGV-D8 certificering. Deze mogen overal worden gebruikt. Zeker bij beurzen in Duitsland zijn deze certificaten van groot belang. Het ontbreken van deze certificaten kan er zelfs toe leiden dat uw stand wordt afgekeurd.

LED Scherm Huren Tijdens Beurs – Heel Europa

Zoals gezegd plaatsen wij onze schermen in stands op vele beurzen, verspreid over heel Europa. Wij waren in het verleden reeds in onder andere: Hannover, Frankfurt, Bad Salzuflen, Brussel, Keulen, Düsseldorf, Berlijn, Essen, Gorinchem, Milaan, Parijs, Rennes, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Hardenberg, Gorinchem, Biddinghuizen, enzovoorts.

Een LED Scherm op de beurs zuigt bezoekers naar uw stand.
Ontdek op welke wijze u zich op een positieve manier kunt onderscheiden.