• groot led scherm verhuur voor concerten

LED Scherm Huren voor uw concert

LED Schermen van Grootbeeldscherm.nl leveren een positieve bijdrage aan de beleving van uw bezoekers, bijvoorbeeld door live-beelden van uw concert op grote schermen te vertonen. Tevens kunt u met onze grote schermen een social media wall creëren, waarmee u de betrokkenheid van en de interactie met uw publiek kunt vergroten.

LED Scherm Huren voor uw Concert – Compleet Audiovisueel Pakket

Grootbeeldscherm.nl levert meer dan enkel grote schermen. Indien gewenst zijn wij tevens in staat om de complete beeldregie, een geluidsinstallatie en verlichting voor uw show te verzorgen. U bent van harte welkom om ons uitgebreide audiovisuele assortiment, welke wij onder 1 dak hebben staan, te komen aanschouwen.

LED Scherm Huren voor uw Concert – Waar zijn wij geweest?

In de afgelopen jaren hebben wij onze producten geplaatst en diensten geleverd bij vele verschillende shows; in zowel binnen- als buitenland, indoor en outdoor, in compacte zalen en zeer grote venues als:

– Ahoy, Rotterdam
– Velodrom, Berlijn
– Tui ArenA, Hannover
– Hallenstadion, Zürich
– Sportpaleis, Antwerpen
– Openluchttheater Tegelen
– Jyske Bank Boxen, Herning
– Openluchttheater Valkenburg

LED Scherm Huren voor uw Concert – Professionele ondersteuning

Wenst u in de voorbereiding naar- en tijdens uw show gebruik te maken van de technische know-how van onze vakmensen? Informeer vrijblijvend naar de verrassend scherpe tarieven voor technische support bij uw concert. Dankzij onze rijke ervaring kunnen wij er voor zorgen dat de door u gehuurde schermen volledig tot zijn recht komen.

LED Schermen hebben een meerwaarde bij concerten en shows
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.