• groot-led-scherm-verhuur-voor-openlucht-bioscoop

LED Scherm Huren voor een Openlucht Bioscoop

Grootbeeldscherm.nl heeft een rijke ervaring op het gebied van zowel beeld als geluid, twee factoren die van essentieel belang zijn wanneer u een openlucht bioscoop of drive-inn bioscoop wilt organiseren. Om mensen optimaal te laten genieten van de vertoonde films bieden wij u gaarne onze LED Schermen en een passende geluidsinstallatie aan.

LED Scherm Huren voor een Openlucht Bioscoop – Altijd goed zichtbaar

Onze schermen beschikken over zowel een hoge lichtopbrengst als een geringe pixelafstand, waardoor een hoge beeldkwaliteit en een duidelijk beeld (ook bij zonlicht)gegarandeerd is. Tevens zijn wij in staat om voor zowel kleine groepen als een publiek bestaande uit duizenden toeschouwers een geschikte geluidsvoorziening aan te bieden.

LED Scherm Huren voor een Openlucht Bioscoop – Contentverzorging

De ervaring leert dat organistoren tijdens en rondom het vertonen van films het grote scherm gebruiken voor het tonen van reclame-uitingen, bijvoorbeeld van sponsoren. Kunt u wel een extra handje gebruiken bij het ontwikkelen van de juiste content voor op het grote scherm? Wij bieden u graag de helpende hand.

LED Scherm Huren voor een Openlucht Bioscoop – Ontdek de mogelijkheden

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen wanneer u de mogelijkheden onderzoekt tot het organiseren van een openlucht bioscoop? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden, dankzij een breed scala aan audiovisuele apparatuur bieden wij u vele mogelijkheden.

Topkwaliteit LED Schermen voor uw openlucht bioscoop.
Ga met ons in gesprek om samen tot de beste oplossing voor uw project te komen.