• led scherm sportevenement wielrennen brabant

LED Scherm Huren voor Sportevenementen

Bent u er van overtuigd dat een LED Scherm een meerwaarde kan zijn voor uw sportevenement? Wij brainstormen gaarne met u over de vele mogelijkheden, zodat u het optimale resultaat kunt behalen wanneer u besluit gebruik te maken van een groot scherm. Wat hebben wij u hierbij te bieden? Kwalitatief hoogwaardige producten, een breed productaanbod en een bak aan ervaring. Reeds jarenlang voorzien wij talloze sportevenementen in zowel binnen- als buitenland van de beste videoschermen.

LED Scherm Huren voor Sportevenementen – Complete Beeldregie

Jaarlijks zijn wij bij diverse sportevenementen verantwoordelijk voor de complete beeldregie. Met vele camera’s, een complete regiewagen en talloze LED Schermen zorgen wij er voor dat uw evenement op grootse wijze in beeld wordt gebracht voor het toegestroomde publiek. Eveneens bieden wij vanzelfsprekend de mogelijkheid om te streamen, zo kan uw evenement ook door mensen op grote afstand perfect kan worden gevolgd.

LED Scherm Huren voor Sportevenementen – Geluidsvoorziening

Veel sportevenementen worden van commentaar voorzien door vakkundige sprekers. Het is dan prettig wanneer de teksten luid en duidelijk te horen zijn voor het aanwezige publiek. Grootbeeldscherm.nl beschikt over de benodigde microfonie en luidsprekers om dit te realiseren. In het verleden zorgden wij voor de complete geluidsvoorziening bij diverse boksinterlands, het NK Veldrijden, weergave van interlands van het Nederlands Elftal en nog vele andere sportevenementen.

LED Scherm Huren voor Sportevenementen – Verlichting

Bij vele indoor evenementen is het van belang dat er voldoende verlichting aanwezig is. Ook op dit vlak hebben wij een rijke ervaring. Wij hingen in het verleden reeds verlichting in een trusscarre bij internationale judo toernooien en boksinterlands. Naast de basisverlichting kunnen wij zorgen voor de nodige showverlichting met diverse showverlichting.

LED Scherm Huren voor Sportevenementen – Podia

Om het plaatje compleet te maken beschikken wij over diverse podia, uiteraard inclusief trappen en veiligheidsrekken. Wij leveren onze podia op met een strakke industrie look of chique met een podiumrek en podiumtegels in de door u gewenste kleur. Daarnaast kunt u immer gebruik maken van onze kant en klaren podiumwagen. Deze biedt u vele mogelijkheden kan volledig naar uw wenst worden uitgebreid.

LED Scherm Huren voor het WK Voetbal 2018

Dit jaar strijden vele landen in Rusland om het Wereldkampioenschap Voetbal, een prestigieuze titel met eeuwige roem als beloning. Nederland heeft zich deze editie helaas niet geplaatst, maar in België worden de prestaties van de Rode Duivels wel op de voet gevolgd. Wenst u de Rode Duivels op een groot scherm te vertonen?  Grootbeeldscherm.nl heeft een rijke ervaring in België; dus informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

LED Schermen brengen uw sportevenement groot in beeld.
Vraag ons naar de mogelijkheden en ontdek de talrijke voordelen.