Geluid Huren

Wilt u geluid huren? Als onderdeel van een geluidsverzorgingsbedrijf kunnen wij vanzelfsprekend eveneens het volledige audiopakket verzorgen voor uw toepassing. Dankzij onze rijke ervaring weten wij dat de meest geschikte geluidsinstallatie per toepassing sterk kan verschillen; bij een rockconcert bijvoorbeeld dienen zowel de apparatuur als de instellingen sterk te verschillen dan bij een congres met louter presentaties van diverse sprekers.

– Head Sets
– Versterkers
–¬†Catch boxes
– Luidsprekers
– Mengpanelen
– Media players
–¬†Vergadersystemen
– Draadloze microfonie

Wij beschikken over een breed scala aan geluidsapparatuur en weten als geen ander hoe deze te gebruiken. Geluid is een vak apart, wij bieden u graag onze expertise aan om er voor te zorgen dat het geluid piekfijn in orde zal zijn.

Geluid Huren – Professionele ondersteuning

Aangezien wij streven naar volledige klanttevredenheid zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u gebruik kunt maken van de meest geschikte geluidsinstallatie voor uw project. Indien gewenst kunt u de knoppen laten bedienen door onze ervaren geluidstechnici, zodat u zich volledig kunt focussen op de overige aspecten van uw project.

Wilt u geluid huren voor uw evenement?
Ontdek wat wij met onze rijke ervaring voor u kunnen betekenen.