Groot LED Scherm Huren – WK Voetbal 2018

Wilt u een groot LED Scherm huren tijdens het WK Voetbal 2018; zodat u gezellig in de openlucht met vele landgenoten live de wedstrijden kunt volgen? Wij beschikken over talrijke LED Schermen om deze wens in te willigen. Dankzij onze rijke ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk en zijn wij actief in zowel Nederland, België en Duitsland.

RESERVEER NU UW LED SCHERM VOOR HET WK VOETBAL 2018

Zoals gezegd zijn wij met onze internationale activiteiten actief in diverse Europese landen. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook een flinke klantenkring opgebouwd. Ook in 2018 hebben onze klanten reeds aangegeven gebruik te willen maken van onze grote LED Schermen, bijvoorbeeld in België en Duitsland. Wilt u verzekerd zijn van een groot scherm? Wees er dan op tijd bij!

GROOT LED SCHERM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Wenst u niet alleen een groot scherm te huren, maar bent u eveneens op zoek naar een leverancier voor geluid? Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat uw publiek het commentaar kan volgen tijdens de wedstrijd en om een feestje te bouwen rondom de wedstrijden? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, zodat u voor het gehele audiovisuele pakket slechts 1 aanspreekpunt heeft.

WIJ VERHUREN GROTE LED SCHERMEN IN BELGIË EN DUITSLAND

Grootbeeldscherm.nl heeft in de afgelopen decennia reeds vele projecten in België van een groot scherm, al dan niet in combinatie met een geluidsinstallatie, voorzien. Wij waren onder andere actief in Hasselt, Antwerpen, Brussel, Gent, Voeren, Ravels, Kapellen, enzovoorts. Veel ervaring dus in Vlaanderen, Limburg en Brabant.

Groot LED Scherm huren voor het WK Voetbal?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden