LED Scherm Huren

Wilt u een groot LED Scherm huren? Grootbeeldscherm.nl beschikt voor de verhuur over diverse soorten Indoor LED Schermen, Outdoor LED Schermen en Mobiele LED Schermen. Dankzij ons zeer uitgebreide productaanbod zijn wij als geen ander in staat een perfecte invulling te geven aan het complete wensenplaatje van onze klanten.

TOPKWALITEIT LED SCHERM HUREN

Bij Grootbeeldscherm.nl kunt u enkel kwalitatief hoogwaarde LED schermen huren. Wij onderscheiden ons op het gebied van kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. Gaarne ontvangen wij u bij ons bedrijf, zodat u met eigen ogen de onderscheidende factoren en de magnifieke beeldkwaliteit van onze producten kunt aanschouwen.

LED SCHERM IN EEN TOTAALPAKKET

Wilt u meer dan alleen een groot LED scherm huren? Als all-round specialist kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor een compleet op maat gesneden audiovisueel pakket, bijvoorbeeld om uw producten uit te lichten of uw boodschap eveneens middels geluid over te dragen. Hierdoor kunt u zich met een gerust hart richten op de verdere invulling van uw project.

NIEUW: GBSP2 LED SCHERMEN MET VERBLUFFENDE BEELDKWALITEIT

Nieuw in het assortiment van Grootbeeldscherm.nl zijn GBSP2 LED Schermen welke met zijn onderscheidende beeldkwaliteit zorgt voor een magnifieke weergave van uw content. Kenmerkend voor deze gloednieuwe serie zijn de enorme pixeldichtheid van 147.456 pixels per vierkante meter, een 4000 Hz refresh rate en vanzelfsprekend de A-kwaliteit van alle onderdelen.

groot led scherm huren beurs eindhoven utrecht amsterdam concert presentatie

ONZE LED SCHERMEN WORDEN PLUG ’N PLAY OPGELEVERD

Wij leveren onze videowalls plug ’n play. Met één druk op de knop zullen de door u gewenste beelden op het grote LED scherm zichtbaar zijn. Het hoge gebruiksgemak is onze standaard, hier hoeft dus niet specifiek naar gevraagd te worden. Mochten er aanvullende wensen zijn, neem gerust contact met ons op om samen over de mogelijkheden te filosoferen.

TOON AL UW BEELDEN OP ONS SCHERM

Wij verhuren onze LED Walls vaak met een LED Video Proswitch. Op dit systeem kan onder andere de volgende hardware worden aangesloten: Meerdere computers, camera’s, media-players, tv-onvangers, etcetera. Met één druk op de knop kunt u bepalen welke beelden u op het grote LED scherm wenst te tonen.

KRIJG EEN GOED BEELD VAN ONS WERK

Wij een showcase pagina samengesteld om u een impresse te geven, zodat u kunt zien welke LED schermen u bij ons kunt huren. Op deze pagina vindt u een kort overzicht van enkele referenties. Daarnaast bent u, zoals eerder aangegeven, van harte welkom om onze producten met eigen ogen te komen aanschouwen.

WIJ PLAATSEN ONZE VIDEOSCHERMEN IN HEEL EUROPA

Door de jaren heen hebben wij reeds op honderden verschillende locaties evenementen voorzien van audiovisuele apparatuur, in zowel in binnen- als buitenland. Jaarlijks plaatsen wij onder andere op vele beurzen in Europa onze kwalitatief hoogwaarde LED schermen, waarmee onze afnemers zich weten te onderscheiden.

Groot scherm huren voor beurs, presentatie of congres bijv. in apeldoorn, overijssel of frankfurt

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen binnen Grootbeeldscherm.nl? Neemt u dan eens rustig een kijkje op de nieuwspagina welke wij hebben samengesteld. Op deze pagina plaatsen wij alle relevantie ontwikkelingen, op deze manier kunt u op de voet volgen welke audiovisuele apparatuur wij aan ons assortiment hebben toegevoegd.

ANTWOORD OP VEELGESTELDE VRAGEN

Bent u zich aan het oriënteren of een groot LED scherm huren wellicht een goede optie is voor u project? Dan wordt u wellicht overspoelt met vele technische kreten welke volledig onbekend zijn voor u. We kunnen het voorstellen dat deze overvloed aan informatie verwarrend kan zijn. Daarom hebben wij een pagina gemaakt met antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

LED SCHERM HUREN ZONDER FRATSEN

Kiest u voor Grootbeeldscherm.nl, dan kiest u voor Twentse nuchterheid. Geen fratsen dus; wij vinden het belangrijk dat onze afnemers op ons kunnen bouwen en niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Zo is bijvoorbeeld de prijs die u op de door ons toegezonden prijsopgave ziet ook daadwerkelijk het totaaltarief,  nimmer ‘verborgen’ kosten.

NEEM CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE

Hebben onze LED Schermen uw interesse gewekt en wilt u de High-Definition plus beeldkwaliteit eens zelf aanschouwen? U bent vanzelfsprekend van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat wij u onze producten live kunnen demonstreren, zodat u een uitstekend beeld van de vele mogelijkheden en weet u direct welk vlees u in de kuip heeft. Wij zorgen er voor dat de koffie klaarstaat.

Het meest geschike LED Scherm huren voor uw project?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden