• een indoor led scherm huurt u voor vele toepassingen
  • groot scherm verhuur product presentatie in gelderland drenthe en utrecht

Indoor LED Scherm Huren

In ons assortiment vindt u vele vierkante meters GBSP3- en GBSP6 LED Schermen, waarmee wij voor zo goed als iedere toepassing een prachtige videowall kunnen creëren. Deze schermen herbergen vele tienduizenden beeldpunten per vierkante meter, waardoor aanwezigen al op korte afstand genieten van een zeer strakke beeldkwaliteit. Dankzij de hoge pixeldichtheid zijn wij in staat om gigantische schermen te leveren welke HD-beeldkwaliteit overstijgen.

GBSP3 Indoor LED Schermen

Met onze GBSP3 beschikken wij over een unieke serie welke tot de absolute top op de audiovisuele markt behoort. Deze fraaie LED Schermen bieden u niet alleen de mogelijkheid tot HD-plus beeldkwaliteit, dankzij specifieke keuzes tijdens de ontwikkeling zijn wij er eveneens in geslaagd onderscheidende voordelen te realiseren op overige factoren welke van grote invloed zijn op de beeldkwaliteit.

Lees verder >

GBSP6 Indoor LED Schermen

Steady as a rock, triple-A quality. Onze GBSP6 heeft zijn waarde reeds bewezen in de grootste Arena’s van Europa. De basis van deze serie zijn de grote SMD5050 diodes, waarmee een lichtopbrengst van meer dan 2000 nits gegenereerd kan worden. Tevens profiteert u van de briljante kleurweergave en een hoge refresh rate, hetgeen bij zowel fotografie als video-opnames een zeer goed resultaat biedt.

Lees verder >>>

Indoor LED Scherm Huren – Topkwaliteit

Onze Indoor LED Schermen zijn samengesteld met grote SMD chips, hetgeen een enorm voordeel oplevert op het gebied van de kleurweergave en dus ook attentiewaarde. Tevens profiteert u van de hoge refresh frequentie, hetgeen ervoor zorgt dat uw scherm ook perfect in beeld komt wanneer uw evenement gefotografeerd en/of gefilmd wordt.

Indoor LED Scherm Huren – Totaalpakket

Wij leveren onze schermen standaard met alle denkbare randapparatuur en software, waardoor de talloze mogelijkheden die het gebruik van een LED Wall biedt maximaal benut kunnen worden. Tevens beschikken wij als audiovisueel specialist over een breed aanbod op het gebied van licht en geluid. Kortom: Bent u op zoek naar slechts één aanspreekpunt voor het gehele audiovisuele verhaal? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een decennialange ervaring, waardoor u zich rustig op andere zaken kunt richten.

Indoor LED Scherm Huren – Veelzijdigheid

Dankzij de magnifieke beeldkwaliteit van onze grote LED Schermen zijn onze LED Schermen erg in trek en worden ze voor vele verschillende activiteiten gebruikt, waaronder: Concerten, presentaties, sportevenementen, openlucht bioscopen, feestelijke aangelegenheden en talloze andere evenementen.

Wilt u een Indoor LED Scherm huren voor uw project?
Ontdek waarom een Indoor LED Scherm een uitstekende keuze zijn