LED SCHERM KOPEN | AANBIEDING – 11,80M2 P8 LED SCHERM

Overweegt u een LED Scherm te kopen? Neem dan eens rustig een kijkje op deze pagina, want wij bieden ons P8 Outdoor LED Scherm te koop aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een zeer handzaam scherm, welke dankzij secure omgang en een gering aantal branduren, nog in zeer goede staat verkeert. Hieronder leest u meer over het scherm.

LED SCHERM KOPEN – EIGENSCHAPPEN 11,80M2 P8 OUTDOOR LED SCHERM

Het LED Scherm welke wij te koop hebben staan verkeert dankzij het geringe aantal branduren in goede staat. Het scherm onderscheidt zich op het gebied van lichtsterkte sterk van SMD LED Schermen, dat wil zeggen dat ons DIP P8 Outdoor LED Scherm meer licht genereert en daarom ook goed zichtbaar zal zijn wanneer de zon vol op het scherm schijnt.

Type                                DIP
Pixelafstand                 8mm
Pixeldichtheid             15.625/m2

LED SCHERM KOPEN – COMPACTE, HANDZAME KASTEN

Onze P8 Outdoor LED Schermen zijn compact, hetgeen gebruiksgemak oplevert bij zowel de op- als afbouw van het scherm. Daarnaast zijn de kasten aluminium; hetgeen zorgt voor zowel een lager gewicht als betere duurzaamheid dan metalen kasten. Zeker voor outdoor gebruik is dit een zeer groot voordeel.

Formaat kast                    768 x 512mm
Aantal kasten                    30 kasten
Kastmateriaal                   Aluminium
Gewicht kast                     22kg

LED SCHERM KOPEN – GESCHIKT VOOR VERHUUR

Er zijn LED Schermen welke geschikt zijn voor de verhuur, maar eveneens LED Schermen welke gebouwd zijn voor een permanente opstelling. Dit is iets waar u rekening moet houden bij de aanschaf van een product. Onze schermen zijn zeer geschikt voor de verhuur aangezien ze zijn uitgerust met een geavanceerd koppelsysteem voor zowel de horizontale als verticale verbinding.

LED SCHERM KOPEN –  COMPLEET MET ACCESSOIRES

Indien gewenst kunt u naast het scherm ook allerlei gewenste accessoires kopen tesamen met het P8 Outdoor LED Scherm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hanging Bars
  • Flightcases
  • Control Box
  • Video Processor
LED Scherm kopen – Aanbieding: 11,80m2 P8 Outdoor LED Scherm
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden