Onze ervaring in beeld

Grootbeeldscherm.nl voorzag door de jaren heen reeds honderden evenementen van een groot scherm. Een beknopt overzicht met enkele van deze projecten hebben wij voor u op een rijtje gezet. Wenst u aanvullende referenties te ontvangen? Laat het ons weten.

LED VIDEOWALL TBV PRESENTATIE NIEUWE PORSCHE 911

De promotiefilm van een topproduct moet getoond worden op een kraakhelder beeldscherm, dat moet onze afnemer gedacht hebben toen hij aangaf gebruik te maken van ons GBSP3 LED Scherm tijdens de presentatie van de nieuwe Porsche 911.

Categorie:   Productpromotie

LED SCHERMEN TIJDENS FLYING DUTCH IOV ING NEDERLAND

In opdracht van ING Nederland plaatste Grootbeeldscherm.nl een GBSP3 LED Scherm in zowel Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Op onze videowalls werden live-beelden getoond, zodat tienduizenden bezoekers konden meekijken tijdens een VR-activatie.

Categorie:   Productpromotie

referentie-music-show-scotland-gelredome-arnhem

46M2 AAN INDOOR LED WALLS IN HET GELREDOME ARNHEM

Wij plaatsten twee 23 vierkante meter grote LED Walls in het Gelredome voor de kersteditie van de indrukwekkende Music Show Scotland. Verder tourden wij 4 seizoenen lang met hen langs o.a. Ahoy, Sportpaleis Antwerpen, Tui ArenA Hannover en het Hallenstadion Zürich.

Categorie:   Concerten

GROOT LED SCHERM IN BEURSSTAND SINGAPORE AIRLINES

Mede vanwege de hoge kwaliteit van onze producten kreeg Grootbeeldscherm.nl de opdracht een fraaie LED Wall te plaatsen in de stand van Singapore Airlines. Het zoveelste topmerk die zijn promotiefilm toonde op onze videoschermen.

Categorie:   Beurzen

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET TIJDENS NK VELDRIJDEN

Vele camera’s, een complete regiewagen, diverse podia, geluid rondom het gehele parcours en vier grote videowalls. Grootbeeldscherm.nl was tijdens het NK Veldrijden in Hellendoorn verantwoordelijk voor het gehele audiovisuele pakket.

Categorie:    Sportevenementen

MOBIEL LED SCHERM + BEELDREGIE NACHT VAN HENGELO

Grootbeeldscherm.nl was  verantwoordelijk voor de complete beeldregie tijdens de Nacht van Hengelo in de periode 2013 t/m 2017. Door ons geproduceerde live-beelden van de wielerkoers en optredens op het marktplein werden getoond op ons 18,43m2 grote beeldscherm.

Categorie:    Concerten

VIJF LED SCHERMEN IN STAND TIJDENS HORECAVA 2018

Grootbeeldscherm.nl plaatste voor de Horecava 2018 een vijftal LED Schermen in een fraaie beursstand. Op de videoschermen werden bedrijfsfilms getoond, welke de aandacht trokken van vele van de 66.444 aanwezige horeca professionals.

Categorie:   Beurzen

ACTIEF IN NEDERLANDS FRAAISTE OPENLUCHTTHEATERS

Grootbeeldscherm.nl werd meerdere malen ingeschakeld om een groot Outdoor LED Scherm te plaatsen in de fraaiste openluchttheaters van ons land. Denk hierbij aan openluchttheater de Doolhof in Tegelen en het openluchttheater Valkenburg.

Categorie:   Concerten

LED SCHERM + GELUID IN DE BAVO KATHEDRAAL HAARLEM

Voor een ambachtsdag in de prachtige BAVO Kathedraal in Haarlem kregen wij de volgende opdracht mee: Zowel het beeld als geluid moesten tip-top geregeld worden, zodat diverse lezingen goed te zien en horen waren voor het aanwezige publiek.

Categorie:   Presentatie

LED SCHERM TIJDENS HEIMTEXTIL IN DE MESSE  FRANKFURT

Een prachtige beursstand in de stijl van Broadway in New York City. Wij waren vereerd dat Grootbeeldscherm.nl de opdracht kreeg een fraai GBSP3 LED Scherm te plaatsen in deze stand tijdens de Heimtextil in de Frankfurt Messe.

Categorie:   Beurzen

LED SCHERMEN VOOR WEERGAVE VAN SPORTEVENEMENTEN

Grootbeeldscherm.nl heeft door de jaren heen vele grote LED Walls geplaatst; zodat vele duizenden in Nederland, België en Duitsland in de buitenlucht konden genieten van onder andere het WK Voetbal en de Olympische Spelen.

Categorie:   Sportevenementen

GROTE LED VIDEOWALL ALS DECORS IN DIVERSE THEATERS

Wij plaatsten reeds in diverse theaters een gigantische decorsprojectie. Daarnaast vindt u in ons assortiment vele vierkante meters aan LED Schermen, waardoor wij ook een grote LED videowall als decors kunnen creëren, zoals hier in het Theater in Almelo.

Categorie:   Concert

GROOT LED VIDEOSCHERM TIJDENS HUISHOUDBEURS 2018

Wij hadden de eer een groot videoscherm te mogen plaatsen in een stand van een internationaal topmerk. Tijdens de Huishoudbeurs 2018 in de RAI Amsterdam diende het LED Scherm als eyecatcher welke veel van de ruim 200.000 consumenten naar de stand lokte.

Categorie:   Beurzen

GBSP6 MOBIEL LED SCHERM TIJDENS CITY KARTING ZAANDAM

Een LED Scherm biedt organisatoren van evenementen vele mogelijkheden; zo hadden ook mensen die de kar trokken voor de City Karting in Zaandam in de gaten. Tijdens het evenement werden afwisselend sponsoruitingen, beelden van races en rondetijden getoond.

Categorie:   Sportevenement

65 INCH 4K ULTRA HD TELEVISIES TIJDENS PRESENTATIES

Voor presentaties voor een minder groot publiek wordt er steeds vaker gekozen voor onze 65 Inch Televisies met een 4K Ultra HD Resolutie. Ze zijn groot, maar ook weer niet te groot. Bovendien zijn ze, in tegenstelling tot beamers, geschikt voor presentaties met veel daglicht.

Categorie:  Presentaties

LED SCHERMEN IN STANDS TIJDENS BEURZEN IN NEDERLAND

LED Schermen welke al op korte afstand goed zichtbaar zijn voor het publiek, zodat stands van een fraaie eye catcher wordt voorzien. Door aan deze eis te voldoen zijn wij vaak actief in o.a. de RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Ahoy Rotterdam, TU Delft en Evenementenhallen.

Categorie:   Beurzen

GROOT LED SCHERM TBV TRAINEE BATTLE RADIO KOOTWIJK

Vanwege de tropische weersomstandigheden – Volop zon en >30 graden – besloot de organisatie van de Trainee Battle het programma grotendeels naar buiten te verplaatsen. Zo ook de presentaties, welke getoond werden op een GBSP8 Outdoor LED Scherm.

Categorie:   Presentatie

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET VOOR PRESENTATIES

Wij leverden een groot scherm met verlichting en/of geluidsapparatuur ten behoeve van vele presentaties; zoals een presentatie bij het Water Experiment Center in Enschede de opening van het World Trade Center Twente en een bedrijfspresentatie voor onze klant in Almelo.

Categorie:  Presentatie

MOBIEL LED SCHERM IN VIP AREA TIJDENS GIRO D’ITALIA

Het was een prachtige dag in Apeldoorn; een zonovergoten dag en Nederlands succes tijdens de proloog van de Giro d’Italia. Grootbeeldscherm.nl mocht een Mobiel LED Scherm en geluidsinstallatie plaatsen in een VIP Area nabij de finishlijn van deze strijd tegen de klok.

Categorie:   Sportevenementen

LED SCHERM ALS MIDDELPUNT BIJ OPNAME COMMERCIAL

Wij werden gebeld met de vraag of wij een kwalitatief hoogwaardig LED Scherm konden leveren in een studio welke het middelpunt vormde bij de video-opname van een commercial. Onze producten voldeden aan de eisen van de klant, met een goed resultaat als gevolg.

Categorie:   Video-opname

led scherm huren symposium hengelo

LED SCHERM EN GELUID TIJDENS DIVERSE SYMPOSIUMS

Een GBSP3 LED Scherm en complete geluidsinstallatie droegen een steentje bij aan een succesvolle avondsessie ‘Bouwen met Staal’ bij de Voortman Steel Group in Rijssen. Ook bij een jubileumsymposium in Hengelo bleek ons LED Scherm een meerwaarde.

Categorie:   Symposium

GBSP3 LED SCHERMEN TIJDENS VAKBEURZEN IN EUROPA

De onderscheidende kwaliteit van onze producten zorgt er voor dat wij worden benaderd om grote schermen te plaatsen op vele locaties. Zo waren wij in actief in onder andere Nürnberg, Parijs, Essen, Hannover, Keulen, Brussel, Düsseldorf, Berlijn en Gent.

Categorie:   Beurzen

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET BIJ BOKSINTERLANDS

Spektakel, goede verlichting zodat het publiek gevechten goed kan volgen en exposure voor sponsoren. Grootbeeldscherm.nl kon hier een bijdrage aan leveren door een groot scherm en een truss carré met verlichting te leveren tijdens boksinterlands.

Categorie:  Sportevenementen

groot videoscherm voor openluchtbioscoop

LED SCHERM EN GELUID VOOR OPENLUCHTBIOSCOPEN

Met een groot videoscherm hebben wij op diverse locaties in Nederland – bijvoorbeeld Helmond, Goor en Rijssen – een bijdragen kunnen leveren aan een openlucht bioscoop/ drive-in cinema. Bij deze meeste events zorgden wij eveneens voor een complete geluidsinstallatie.

Categorie:  Openluchtbioscopen

LED SCHERMEN NA GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2018

In de Gemeenten Rijssen-Holten en Almelo verzamelden vele burgers zich na de gemeenteraadsverkiezingen. Samen wachtten zij op de uitslagen; alle ontwikkelingen konden zij op de voet volgen dankzij onze LED Schermen en geluidsinstallaties.

Categorie:   Verkiezingen

led scherm huren wielrennen wielerevenementen

GROTE SCHERMEN BIJ AANSPREKENDE WIELERKOERSEN

Met onze grote schermen zorgen wij voor live-weergave van de koers, extra exposure voor sponsoren en informatievoorziening voor het publiek tijdens aansprekende wielerevenementen; zoals bijvoorbeeld de Ronde van Drenthe en de Ronde van Overijssel.

Categorie:   Sportevenementen

groot videoscherm verhuur lezingen

GROOT SCHERM BIJ LEZINGEN ASTRONAUT ANDRE KUIPERS

Wij plaatsen regelmatig een groot scherm welke gebruikt wordt bij interessante lezingen. Zo bouwden wij bijv. een LED Scherm voor evenementen in Rijssen en Vriezenveen waarbij Andre Kuipers een lezing gaf, zijn beelden waren zodoende goed zichtbaar.

Categorie:   Lezingen

LED SCHERMEN IN ACTIE TIJDENS DIVERSE CONGRESSEN

Regelmatig worden onze videoschermen gebruikt ten tijde van een congres of symposium, bijvoorbeeld de Microsoft Techdays in de RAI Amsterdam, Grip op je vermogen in het World Forum Den Haag en de Mosadex Experience in het Beatrixtheater te Utrecht.

Categorie:   Congres

LED SCHERM EN BEELDREGIE TIJDENS LOKALE MAESTRO

Grootbeeldscherm.nl werd ingeschakeld om een groot scherm te plaatsen en het camerawerk te verzorgen tijdens een lokale variant van Maestro; een show waarin onervaren dirigenten tegen elkaar strijden. Naast het visuele aspect regelden wij eveneens het geluid.

Categorie:   Concerten

Ontdekken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op