DE VOORDELEN VAN ONZE GBSP3 LED SCHERMEN

De GBSP3-serie van Grootbeeldscherm.nl bestaat uit LED Schermen met een pixelafstand van 3.91 milimeter en zodoende een pixeldichtheid van 65.536 beeldpunten per vierkante meter. Nu zijn er op de audiovisuele markt meerdere bedrijven welke LED Schermen aanbieden met gelijke resolutie; echter kan het overgrote deel hiervan niet tippen aan de beeldkwaliteit van onze producten. Wij hebben bij de samenstelling van onze GBSP3 LED Schermen namelijk gebruik gemaakt van grote SMD2724 diodes, terwijl de meeste bedrijven kiezen voor kleinere SMD1919/ SMD2020/ SMD2121 diodes. Dankzij deze keuze onderscheiden onze GBSP3-schermen zich ten opzichte van de meeste schermen met een gelijke resolutie.

HOGERE LICHTOPBRENGST – OOK INZETBAAR BIJ PROJECTEN MET VEEL DAGLICHT

De diodes van onze GBSP3 LED Schermen zijn tot wel 80% groter hetgeen er voor zorgt dat ze een stuk krachtiger zijn. Blijft de maximale lichtopbrengst van de meeste schermen met kleine diodes steken op ongeveer 1000 nits, onze krachtpatsers zijn in staat een aanzienlijk hogere brightness te genereren en zijn zodoende een aanzienlijk betere keuze bij projecten waarbij daglicht een grote rol speelt.

EGALER BEELDOPPERVLAK – HET BEELDSCHERM IS AANZIENLIJK MEER GEVULD

Aangezien onze GBSP3-schermen bestaat uit grote SMD2724 diodes is beeldoppervlak aanzienlijk rijker gevuld dan schermen welke bestaan uit de kleinere diodes. Een vergelijk: Ieder beeldpunt van een GBSP3 videoscherm is 2,7 x 2,4 = 6,48mm2 groot, terwijl ieder beeldpunt van een videoscherm bestaande uit SMD2020 diodes ‘slechts’ 2,0 x 2,0 = 4,00mm2 groot is. Een verschil van maar liefst 62%. U kunt zich nu ongetwijfeld voorstellen dat onze GBSP3 aanzienlijk ‘meer beeld’ geven.

BREDERE KIJKHOEK – GBSP3 LED SCHERMEN SPRINGEN SNELLER IN HET OOG

Zoals hierboven reeds is beschrijven zijn de beeldpunten van onze GBSP3-schermen aanzienlijk groter van omvang. Een logisch gevolg hiervan is dat de kijkhoek van dit type schermen een stukje breder is dan schermen waarbij gebruik gemaakt is van SMD2020 diodes; beelden zullen sneller in het oog van passanten springen, bijvoorbeeld wanneer deze zicht niet recht voor het scherm bevinden. Zoekt u een scherm met de hoogste attentiewaarden? Dan is de keuze snel gemaakt.

FRAAIE KLEURWEERGAVE – MAGNIFIEKE KLEUREN OP UW BEELDSCHERM

De SMD2724 diodes op onze GBSP3 LED Schermen zorgen voor een zeer fraaie kleurweergave; iets wat wij u zeer graag middels een demonstratie willen tonen. Een andere eigenschap welke bijdraagt aan de ongekende kleurdiepte is het feit dat er gebruik gemaakt wordt van donkere LEDs, welke zorgt voor een veel hogere contrastwaarde ten opzichte van schermen welke bestaan uit de traditionele witte diodes.

DUURZAM – EEN ZEER STABIELE FACTOR, OOK OP DE LANGE TERMIJN

De grote SMD2724 diodes van onze GBSP3-serie zijn zeer krachtig en leveren een prachtig resultaat. Deze kracht zorgt er voor dat onze producten zelden op volle kracht hoeven te werken, hetgeen vanzelfsprekend zorgt voor een hogere stabiliteit en een langere levensduur.

Niet overtuigd van de kwaliteit van onze GBSP3 LED Schermen?
U bent van harte welkom om de zichtbare voordelen met eigen ogen te komen bezichtigen