115 INCH BEELDSCHERM HUREN

Het kan lastig te zijn om een geschikt scherm te vinden wanneer u wilt gaan presenteren in een lichte ruimte. Televisies zijn vaak net iets te klein en een beamer heeft net te weinig kracht om beelden goed weer te geven. Wij hebben voor deze situaties de perfecte oplossing; namelijk een high resolution ledscherm met een beelddiagonaal van maar liefst 115 inch. Het scherm kan optioneel geleverd worden met een geluidsset.

WAT ZIJN DE SCHERMAFMETINGEN?

Het scherm is 2,50 meter breed en 1,50 meter meter hoog; oftewel een beeldoppervlak van 3,75 vierkante meter. Ter referentie: Dat is bijna 3 keer zo groot als een 65 inch tv en ongeveer 2x een 82 inch televisie.

DE VOORDELEN TOV EEN TELEVISIE

115” led schermen hebben tot wel 3x zoveel helderheid, waardoor ze in lichte ruimtes perfect tot hun recht komen. Het oppervlak is non-glossy, waardoor het beeld niet glinstert. Ook is de kijkhoek een stuk groter.

  • 115 inch beeldscherm tijdens presentatie in enschede
  • led scherm installatie vakbeurs hardenberg
  • 115 inch groot beeldscherm in almelo
  • 115 inch led scherm tijdens presentatie
  • 115 inch beeldscherm in rotterdam

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Deze high resolution led schermen zijn uitermate geschikt voor presentaties, beurzen en promoties. Zoekt u ook geluid, verlichting en een podium voor uw presentatie? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Tevens staan wij tot uw beschikking voor technische ondersteuning. Laat u ons de knoppen bedienen? Dan kunt u zich volledig richten op de presentatie. Interesse? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

ONTDEK ONZE VEELZIJDIGE 115″ BEELDSCHERMEN
Stuk groter dan uw televisie, veel krachtiger dan een beamer