COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Grootbeeldscherm.nl is een website van een verhuurbedrijf welke over een zeer uitgebreid assortiment beschikt vol audiovisuele apparatuur, podia en rigging producten. In de afgelopen decennia hebben wij op duizenden locaties in binnen- en buitenland een goede invulling gegeven aan het wensenlijstje van onze klanten. Onze rijke ervaring zorgt er voor dat wij als geen ander weten hoe de markt in elkaar steekt en wat er allemaal mogelijk is. Wij bieden maatwerk en bekijken per project wat ons inziens de beste oplossing is.

GELUIDSINSTALLATIE HUREN

Een compacte presentatieset, geluidsinstallatie voor concerten of dolby-surround geluid huren voor een openluchtbioscoop? Meer dan 40 jaar audio ervaring zorgt er voor dat wij precies weten wat u nodig heeft.

WIJ ZETTEN U IN DE SPOTLIGHTS

Grootbeeldscherm.nl investeert doorlopend in licht; bij ons kunt u voor bijna ieder project de door u gewenste verlichting huren. Bij ons kan er gekozen worden uit een ruim assortiment project-, sfeer- en showverlichting.

DIVERSE SOORTEN PODIA

U hoeft niet verder te zoeken als u net als onze klanten wilt profiteren van een modulair podium welke aan alle eisen voldoet bij de aanvraag van een vergunning. Tevens verhuren wij een kant-en-klare podiumwagen.

mobiel led scherm in hengelo
LED Wall, podium, licht en geluid huren voor presentaties in Overijssel

De wortels van onze onderneming gaan diep. Met meer dan 40 jaar ervaring behoren wij durven wij rustig te beweren dat wij tot de meest ervaren bedrijven op de markt behoren. Ons vakgebied is onze passie, vandaar dat wij ten alle tijden op de hoogte willen blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Indien gewenst kunt u de knoppen laten bedienen door onze technici, zodat u zich met gerust hart kunt storten op de overige aspecten van uw project.

COMPLETE BEELDREGIE

Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om evenementen goed in beeld te brengen. U kunt denken aan camera’s, een regiewagen, ledwalls en beeld-/ straalverbindingen over grote afstanden.

WAAROM GROOTBEELDSCHERM.NL?

>   Één aanspreekpunt
>   Hoogwaardige kwaliteit
>   Flexibele businesspartner
>   Korting bij totaalpakketten
>   Professionele ondersteuning

Wilt u meer informatie ontvangen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.