LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSSTAND

Wilt u een led scherm huren tijdens een beurs? Wij hebben ons de afgelopen vijftien jaar gespecialiseerd in het integreren van led schermen in beursstands. Dankzij onze rijke ervaring, kwalitatief hoogwaardige led walls en scherpe tarieven hebben wij led schermen mogen plaatsen in beursstands van honderden bedrijven uit binnen- en buitenland. Klanten kunnen het hele traject, van voorbereiding tot afbouw, rekenen op professionele ondersteuning. Zo wordt het led scherm optimaal benut, wat de kans op een succesvolle beursdeelname aanzienlijk vergroot. 

PLUG ‘N PLAY LED SCHERM IN UW BEURSSTAND

Als u bij ons een led scherm huurt voor uw beursstand, dan bezorgen wij u een plug ’n play opstelling. U weet dan ook zeker dat u zich tijdens de beurs geen zorgen hoeft te maken over het opstarten van het led scherm. Kortom: Wij bieden u de meest-gebruiksvriendelijke-opstelling garantie van heel de wereld.

TOPKWALITEIT LED SCHERM TIJDENS DE BEURS

Bij ons kunt u led schermen huren welke tot de top op de audiovisuele markt behoren. Vraag dan ook gerust naar de technische specificaties, zodat u deze kunt vergelijken met andere aanbieders. Daarnaast testen wij bij opbouw iedere pixel van het led scherm, zodat het aantal kapotte pixels in uw beursstand tot een minimum wordt beperkt.

VOORBEELDEN VAN LED SCHERMEN IN BEURSSTANDS

LED Scherm in Beursstand
Huishoudbeurs Amsterdam
7 m2  |  3.5 x 2 meter

LED Scherm in Beursstand
Vakantiebeurs Utrecht
10 m2  |  4 x 2.5 meter

LED Scherm in Beursstand
eWorld Messe Essen
7 m2  |  3.5 x 2 meter

LED Scherm in Beursstand
Heimtextil Frankfurt
7 m2  |  3.5 x 2 meter

LED Schermen in Beursstand
EENA Conference Dubrovnik
15 m2  |  6 x 2.5 meter

LED Scherm in Beursstand
StocExpo Ahoy Rotterdam
23 m2  |  6.5 x 3.5 meter

LED Scherm in Beursstand
VSK Jaarbeurs Utrecht
24 m2  |  9.5 x 2.5 meter

LED Scherm in Beursstand
Polyclose Flanders Expo Gent
21 m2  |  6 x 3.5 meter

BEURSSTANDS IN BUITENLAND

Staat uw bedrijf op een beurs in het buitenland? Ook dan kunt u bij ons een led scherm huren. Wij hebben ervaring met het plaatsen van schermen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken en Kroatië. In heel Europa staan wij voor u klaar.

RUIME LED SCHERM ERVARING

Wij zijn een specialistisch bedrijf en één van de meest ervaren led scherm verhuurders van ons land. Hierdoor hebben wij veel productkennis en kunt u rekenen op een uitstekende service. Met onze support, haalt u het meeste rendement uit uw led scherm.

LED SCHERM VOOR GOEDE PRIJS

Onze scherpe tarieven hebben er voor gezorgd dat het huren van een mooi led scherm voor beursstands voor steeds meer bedrijven haalbaar is geworden. Wij verhuren diverse series, waardoor voor iedere stand een passende oplossing mogelijk is.

HUUR EEN LED SCHERM MET DE JUISTE CERTIFICERING

Wilt u er zeker van zijn dat het led scherm op correcte wijze in uw stand wordt geplaatst? Dankzij onze rijke ervaring weten wij exact welke eisen op het gebied van veiligheid, in welke landen, van toepassing zijn. Zo kan er bij het ophangen van een led wall bijvoorbeeld gekozen worden voor takels, met onder andere TÜV en BGV-D8 certificering, welke tijdens iedere beurs ter wereld worden gebruikt. In sommige landen kan het ontbreken van deze certificaten er zelfs toe leiden dat een beursstand wordt afgekeurd. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

COMPLETE AUDIOVISUELE INVULLING VOOR STANDS

U kunt bij ons meer dan een led scherm huren. Als full scale audiovisueel specialist kunnen wij u ook van dienst zijn bij de verlichting van uw stand, montage van een geschikte geluidsinstallatie, het plaatsen van een truss carré of een strakke afwerking van uw led wall. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekking welke invulling het beste past bij uw stand.

Een LED Scherm op de beurs lokt bezoekers naar uw stand.
Ontdek hoe u zich op een positieve manier kunt onderscheiden.