LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSSTAND

Het huren van een led scherm voor uw beursstand zorgt er voor dat u op zult vallen bij bezoekers. Wij doen er alles aan om de content van klanten optimaal te laten floreren tijdens beurzen. Ons doel is niet zoveel mogelijk vierkante meters in ons assortiment, maar zo weinig mogelijk defecte pixels in uw beurstand. Door te kiezen voor de beste kwaliteit en een zorgvuldige werkwijze, mochten wij al voor honderden bedrijven uit binnen- en buitenland een groot led scherm in beursstands plaatsen.

VOORBEELDEN LED SCHERMEN IN BEURSSTANDS

Heeft u onze referentiepagina al eens bekeken? Daar ziet u een beknopt overzicht van ons werk door de jaren heen. Wij hopen u hiermee een goed beeld te geven van de mogelijkheden met en meerwaarde van het huren van een led scherm voor in uw beursstand. Bij al onze projecten werd een nagenoeg plug- en play  opstelling geleverd.

AUDIOVISUELE INVULLING VAN UW BEURSSTAND

U kunt bij ons meer dan een led scherm huren. Als full scale audiovisueel specialist kunnen wij u ook van dienst zijn bij de verlichting van uw stand, montage van een geschikte geluidsinstallatie, het plaatsen van een truss carré of een strakke afwerking van uw led wall. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekking welke invulling het beste past bij uw stand.

BEURSSTANDS IN BUITENLAND

Staat uw bedrijf op een beurs in het buitenland? Ook dan kunt u bij ons een led scherm huren. Wij hebben ervaring met het plaatsen van schermen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken en Kroatië. In heel Europa staan wij voor u klaar.

RUIME LED SCHERM ERVARING

Wij zijn een specialistisch bedrijf en één van de meest ervaren led scherm verhuurders van ons land. Hierdoor hebben wij veel productkennis en kunt u rekenen op een uitstekende service. Met onze support, haalt u het meeste rendement uit uw led scherm.

LED SCHERM VOOR GOEDE PRIJS

Onze scherpe tarieven hebben er voor gezorgd dat het huren van een mooi led scherm voor beursstands voor steeds meer bedrijven haalbaar is geworden. Wij verhuren diverse series, waardoor voor iedere stand een passende oplossing mogelijk is.

HUUR EEN LED SCHERM VOOR UW BEURSSTAND MET DE JUISTE CERTIFICERING

Wilt u er zeker van zijn dat het led scherm op correcte wijze in uw stand wordt geplaatst? Dankzij onze rijke ervaring weten wij exact welke eisen op het gebied van veiligheid, in welke landen, van toepassing zijn. Zo kan er bij het ophangen van een led wall bijvoorbeeld gekozen worden voor takels, met onder andere TÜV en BGV-D8 certificering, welke tijdens iedere beurs ter wereld worden gebruikt. In sommige landen kan het ontbreken van deze certificaten er zelfs toe leiden dat een beursstand wordt afgekeurd. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Een LED Scherm op de beurs lokt bezoekers naar uw stand.
Ontdek hoe u zich op een positieve manier kunt onderscheiden.