LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSSTAND

Het huren van een led scherm voor uw beursstand zorgt er voor dat u op zult vallen bij bezoekers. Wij doen er alles aan om de content van klanten optimaal te laten floreren tijdens beurzen. Ons doel is niet zoveel mogelijk vierkante meters in ons assortiment, maar zo weinig mogelijk defecte pixels in uw beurstand. Door te kiezen voor de beste kwaliteit en een zorgvuldige werkwijze, mochten wij al voor honderden bedrijven uit binnen- en buitenland een groot led scherm in beursstands plaatsen.

PLUG ‘N PLAY LED SCHERM IN UW BEURSSTAND

Kiest u er voor bij ons een led scherm te huren voor uw beursstand? Dan kunt u er op rekenen dat wij U gedurende de voorbereiding van advies voorzien, tijdens opbouw alle cabinets testen om dode pixels tot een minimum te beperken en een plug ’n play opstelling leveren. U hoeft alleen maar een schakelaar aan te zetten.

AUDIOVISUELE INVULLING VAN UW BEURSSTAND

U kunt bij ons meer dan een led scherm huren. Als full scale audiovisueel specialist kunnen wij u ook van dienst zijn bij de verlichting van uw stand, montage van een geschikte geluidsinstallatie, het plaatsen van een truss carré of een strakke afwerking van uw led wall. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekking welke invulling het beste past bij uw stand.

VOORBEELDEN VAN LED SCHERMEN IN BEURSSTANDS

LED Scherm in Beursstand
Huishoudbeurs Amsterdam
7 m2  |  3.5 x 2 meter

LED Scherm in Beursstand
Vakantiebeurs Utrecht
10 m2  |  4 x 2.5 meter

LED Scherm in Beursstand
eWorld Messe Essen
7 m2  |  3.5 x 2 meter

LED Scherm in Beursstand
Heimtextil Frankfurt
7 m2  |  3.5 x 2 meter

LED Schermen in Beursstand
EENA Conference Dubrovnik
15 m2  |  6 x 2.5 meter

LED Scherm in Beursstand
StocExpo Ahoy Rotterdam
23 m2  |  6.5 x 3.5 meter

LED Scherm in Beursstand
VSK Jaarbeurs Utrecht
24 m2  |  9.5 x 2.5 meter

LED Scherm in Beursstand
Polyclose Flanders Expo Gent
21 m2  |  6 x 3.5 meter

BEURSSTANDS IN BUITENLAND

Staat uw bedrijf op een beurs in het buitenland? Ook dan kunt u bij ons een led scherm huren. Wij hebben ervaring met het plaatsen van schermen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken en Kroatië. In heel Europa staan wij voor u klaar.

RUIME LED SCHERM ERVARING

Wij zijn een specialistisch bedrijf en één van de meest ervaren led scherm verhuurders van ons land. Hierdoor hebben wij veel productkennis en kunt u rekenen op een uitstekende service. Met onze support, haalt u het meeste rendement uit uw led scherm.

LED SCHERM VOOR GOEDE PRIJS

Onze scherpe tarieven hebben er voor gezorgd dat het huren van een mooi led scherm voor beursstands voor steeds meer bedrijven haalbaar is geworden. Wij verhuren diverse series, waardoor voor iedere stand een passende oplossing mogelijk is.

HUUR EEN LED SCHERM VOOR UW BEURSSTAND MET DE JUISTE CERTIFICERING

Wilt u er zeker van zijn dat het led scherm op correcte wijze in uw stand wordt geplaatst? Dankzij onze rijke ervaring weten wij exact welke eisen op het gebied van veiligheid, in welke landen, van toepassing zijn. Zo kan er bij het ophangen van een led wall bijvoorbeeld gekozen worden voor takels, met onder andere TÜV en BGV-D8 certificering, welke tijdens iedere beurs ter wereld worden gebruikt. In sommige landen kan het ontbreken van deze certificaten er zelfs toe leiden dat een beursstand wordt afgekeurd. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Een LED Scherm op de beurs lokt bezoekers naar uw stand.
Ontdek hoe u zich op een positieve manier kunt onderscheiden.