LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSSTAND

Het huren van een led scherm als eye catcher voor uw stand zorgt er voor dat u tijdens beurzen opvalt bij bezoekers. Promotiefilms zullen volledig tot hun recht komen dankzij de hoge resolutie, enorme helderheid en briljante kleurweergave van onze led walls. Zo leren gasten u snel kennen én kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Kortom: U slaat twee vliegen in één klap.

ONZE LED SCHERMEN STONDEN IN VELE STANDS

Heeft u onze referentiepagina al eens bekeken? Daar ontdekt u welke organisaties er voor kozen onze led schermen te huren. Wij voelen ons vereerd dat veel bedrijven de kwaliteit van onze producten en service erkennen, met als gevolg dat ons team heel Europa doorkruist om beursstands te voorzien van een groot beeldscherm.

AUDIOVISUELE INVULLING VAN UW BEURSSTAND

U kunt bij ons meer dan een led scherm huren. Als full scale audiovisueel specialist kunnen wij u ook van dienst zijn bij de verlichting van uw stand, montage van een geschikte geluidsinstallatie, het plaatsen van een truss carré of een strakke afwerking van uw led wall. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekking welke invulling het beste past bij uw stand.

EEN FRAAI LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSSTAND VOOR EEN GOEDE PRIJS

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit. De indoor led schermen die wij kopen, worden volledig naar onze wens geproduceerd. Geen massaproduct dus, maar maatwerk producten welke een prachtige beeldkwaliteit opleveren. Denkt u dat dit slechts een mooi verkooppraatje is? Dan nodigen wij u van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat u zelf een oordeel kunt vellen over onze producten. U weet dan direct wat u kunt van ons en onze producten kunt verwachten. Dankzij onze scherpe tarieven, is het huren van een led scherm voor een beursstand voor veel bedrijven betaalbaar geworden.

HUUR EEN LED SCHERM VOOR UW BEURSSTAND MET DE JUISTE CERTIFICERING

Wilt u er zeker van zijn dat het led scherm op correcte wijze in uw stand wordt geplaatst? Dankzij onze rijke ervaring weten wij exact welke eisen op het gebied van veiligheid, in welke landen, van toepassing zijn. Zo kan er bij het ophangen van een led wall bijvoorbeeld gekozen worden voor takels, met onder andere TÜV en BGV-D8 certificering, welke tijdens iedere beurs ter wereld worden gebruikt. In sommige landen kan het ontbreken van deze certificaten er zelfs toe leiden dat een beursstand wordt afgekeurd. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Een LED Scherm op de beurs lokt bezoekers naar uw stand.
Ontdek hoe u zich op een positieve manier kunt onderscheiden.