LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSSTAND

Met een LED Scherm in uw stand beschikt u tijdens beurzen over een prachtige eye catcher welke de aandacht zal trekken van veel bezoekers. Onze producten maken het mogelijk uw promotiefilm te tonen aan tienduizenden – of misschien wel honderdduizenden – bezoekers tijdens de meest aansprekende beurzen ter wereld. Klinkt dit u goed in de oren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is.

EEN LED SCHERM HUREN VOOR UW BEURSSTAND;
ZORGT ER VOOR DAT U OPVALT VOOR BEZOEKERS

Bent u op zoek naar een leverancier waar u meer dan alleen een LED Scherm kunt huren voor uw stand op de beurs? Als onderdeel van een audiovisueel specialist zijn wij eveneens in staat om stands met onze spots te verlichtingen. Daarnaast wordt er regelmatig gebruik gemaakt van door ons geleverde geluidsinstallaties om geluiden te verspreiden. Ook voorzien wij stands van een fraaie truss carré en kunnen wij zorgen voor een strakke afwerking van het led scherm in uw stand. Zullen we er samen voor zorgen dat bezoekers u niet zomaar voorbij lopen?

LED SCHERM VOOR BEURS MET JUISTE CERTIFICERING

Wilt u er zeker van zijn dat uw scherm op correcte wijze in de stand wordt opgehangen? Dan kunt u er voor kiezen gebruik te maken van onze takels met onder andere TÜV en BGV-D8 certificering. Een voordeel hiervan is dat ze bij iedere beurs ter wereld gebruikt mogen worden. Zeker in Duitsland zijn deze certificaten van belang. Het ontbreken van deze certificaten kan er zelfs toe leiden dat uw stand wordt afgekeurd.

BEURSSTANDS MET LED SCHERM IN VELE LANDEN

Heeft u onze referentiepagina al eens bekeken? Hier ziet u dat wij onze videoschermen plaatsen in stands tijdens beurzen op zowel nationaal en internationaal niveau. Wij zijn vereerd dat de kwaliteit van onze producten in combinatie met een professionele ondersteuning veel bedrijven hebben overtuigd er voor te kiezen een groot scherm door ons te laten plaatsen in beursstands in diverse Europese landen.

Een LED Scherm op de beurs lokt bezoekers naar uw stand.
Ontdek hoe u zich op een positieve manier kunt onderscheiden.