LED SCHERM HUREN VOOR UW CONCERT

LED Schermen leveren een positieve bijdrage aan de beleving van uw bezoekers. Zo kunt u bijvoorbeeld live-beelden van uw concerten op onze grote videoschermen tonen, waardoor optredens nog beter zichtbaar zullen zijn. Daarnaast bieden wij met onze ledwalls de mogelijkheid een grote social media wall te creëren, waarmee u een leuke interactie met uw gasten kunt realiseren. U bent bij ons eveneens aan het juiste adres indien u op zoek bent voor een partij welke zorg draagt voor de live captatie van uw show.

LED SCHERM HUREN VOOR UW CONCERT ICM EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Als allround audiovisueel specialist leveren wij vanzelfsprekend meer dan enkel grote beeldschermen. Indien gewenst zijn wij in staat om de complete beeldregie, geluidsinstallatie en verlichting te verzorgen. U bent van harte welkom om eens samen met ons te brainstormen over de mogelijkheden. Tijdens uw bezoek kunnen wij direct onze producten demonstreren.

LED SCHERM HUREN MET PROFESSIONELE ONDERSTEUNING VOOR UW CONCERT

Wenst u in de voorbereiding naar- en tijdens uw show gebruik te maken van de technische know-how van onze vakmensen? Informeer vrijblijvend naar de verrassend scherpe tarieven voor technische support bij uw concert. Dankzij onze rijke ervaring kunnen wij er voor zorgen dat de door u gehuurde schermen volledig tot zijn recht komen.

LED SCHERM HUREN VOOR UW CONCERTEN IN BINNEN- EN BUITENLAND

Wij zijn verguld met het feit dat wij de afgelopen jaren zijn ingeschakeld om onze producten en diensten te leveren voor verschillende aansprekende shows. Wij tourden voor onze afnemers langs indoor concertzalen in Nederland, Duitsland, België, Denemarken en Zwitserland welke tot de grootsten van Europa behoren. Wij danken onze opdrachtgevers voor het geschonken vertrouwen.

Ahoy Rotterdam  |  Sportpaleis Antwerpen  |  Gelredome Arnhem   |   Velodrom Berlijn
Hallenstadion Zürich  |  Jyske Bank Boxen Herning  |  TUI Arena Hannover
SAP Arena Mannheim   |  Ethias Arena Hasselt  |  Theaters NL

LED Schermen hebben een meerwaarde bij concerten en shows
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.