LED SCHERM HUREN VOOR CONCERTEN

Het huren van een led scherm draagt op positieve wijze bij aan de belevenis van bezoekers van een concert. Het grote videoscherm kan onder andere worden gebruikt voor live close-up beelden van optredens, waardoor bezoekers de show tot in detail kunnen volgen. Tevens kan het scherm worden ingezet als zogenoemde social media wall, om meer interactie met bezoekers te creëren. De mogelijkheden zijn talrijk. Neem vrijblijvend contact en ontdek of een led wall ook iets kan toevoegen aan uw concert.

ERVARING MET LED SCHERMEN BIJ CONCERTEN

Wij hebben ervaring met het plaatsen van led schermen tijdens concerten & shows in enkele van Europa’s grootste indoor venues, zoals:

> Ahoy, Rotterdam
> TUI ArenA, Hannover
> Hallenstadion, Zürich
> Sportpaleis, Antwerpen
> Jyske Bank Boxen, Herning

LED SCHERMEN VOOR IN- & OUTDOOR CONCERTEN

Dankzij ons rijke assortiment kunnen wij voor nagenoeg iedere show een geschikt led scherm huren. U kunt hierbij denken aan modulaire indoor & outdoor led walls, maar ook over grote mobiele videoschermen welke in no-time na aankomst gebruikt kunnen worden. Wij hebben schermen mogen opstellen in fraaie theaterzalen, openluchttheaters en grote pleinen in Nederland, België en Duitsland.

Openluchttheater Limburg | LED wall in theaterzaal | Nacht v. Hengelo

led scherm huren concert antwerpen rotterdam
mobiel led scherm in hengelo
led wall concert show antwerpen rotterdam
groot led scherm in openluchttheaters limburg

WIJ BIEDEN TECHNISCHE ONDERSTEUNING TIJDENS UW CONCERT

Wilt u in de voorbereiding naar en tijdens uw concert gebruik maken van de expertise van onze vakmensen? Informeer vrijblijvend naar de verrassend scherpe tarieven voor technische ondersteuning tijdens uw optredens. Dankzij onze rijke ervaring kunnen wij er voor zorgen dat de door u gehuurde schermen volledig tot hun recht komen.

LED SCHERMEN HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Bent u op zoek naar een bedrijf die de complete audiovisuele inrichting van uw evenement kan faciliteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk eveneens de mogelijkheid geluidsapparatuur, verlichting, truss en een podium te huren. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het in beeld brengen van uw show. Bij afname van een totaalpakket, zult u profiteren van prettige stapelkorting.

Benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze producten en dienstverlening. Tevens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, voor een bezichtiging van onze producten.

LED Schermen hebben een meerwaarde bij concerten en shows
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.