LED SCHERM HUREN VOOR UW CONCERT

LED Schermen dragen op positieve wijze bij aan de belevenis van bezoekers van een concert. Zo kunnen er bijvoorbeeld live close-up beelden van een optreden op grote videoschermen worden getoond, waardoor bezoekers de show tot in detail kunnen volgen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het videoscherm als social media wall te gebruiken, zo kunt u nog meer interactie met bezoekers creëren. Bent u op zoek naar een partij welke de complete beeldregie voor uw evenement kan regelen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

KLOP BIJ ONS AAN VOOR EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET TBV UW CONCERT

Als allround audiovisueel specialist leveren wij vanzelfsprekend meer dan enkel grote beeldschermen. Indien gewenst zijn wij in staat om de complete beeldregie, geluidsinstallatie en verlichting te verzorgen. U bent van harte welkom om eens samen met ons te brainstormen over de mogelijkheden, dan kunnen wij direct onze producten demonstreren.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING BIJ UW CONCERT

Wenst u in de voorbereiding naar- en tijdens uw show gebruik te maken van de technische know-how van onze vakmensen? Informeer vrijblijvend naar de verrassend scherpe tarieven voor technische support bij uw concert. Dankzij onze rijke ervaring kunnen wij er voor zorgen dat de door u gehuurde schermen volledig tot zijn recht komen.

RIJKE ERVARING IN BINNEN- EN BUITENLAND

Meerdere organisatoren maakten de afgelopen jaren gebruik van onze dienstverlening, waardoor onze producten zichtbaar waren tijdens diverse aansprekende shows. Wij tourden voor onze afnemers langs concertzalen in Nederland, Duitsland, België, Denemarken en Zwitserland welke tot de grootsten van Europa behoren.

Ahoy Rotterdam  |  Sportpaleis Antwerpen  |  Gelredome Arnhem   |   Velodrom Berlijn
Hallenstadion Zürich  |  Jyske Bank Boxen Herning  |  TUI Arena Hannover
SAP Arena Mannheim   |  Ethias Arena Hasselt  |  Theaters NL

LED Schermen hebben een meerwaarde bij concerten en shows
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.