LED SCHERM HUREN VOOR UW CONGRES – CONFERENTIE –  SYMPOSIUM

Tijdens een congres, conferentie en symposium is vaak een selectief en gericht gezelschap aanwezig. Promotionele activiteiten tijdens deze evenementen zijn dan vaak ook zeer effectief, u weet namelijk nagenoeg zeker dat u de gewenste doelgroep bereikt. Onze High-Resolution LED Schermen kunnen u hierbij van dienst zijn. In het verleden plaatsten wij reeds een groot videoscherm in stands van diverse wereldspelers. Bovendien maakten onze afnemers gebruik van LED Walls tijdens de meest aansprekende conferenties in zowel binnen- als buitenland.

LED SCHERM HUREN VOOR UW CONGRES – CONFERENTIE – SYMPOSIUM ICM EEN AUDIOVISUEEL PAKKET

Al overtuigd van de meerwaarde van een LED Scherm tijdens een conferentie, congres of symposium? Dan is het goed om te weten dat wij het mogelijk maken om niet alleen middels video – maar eveneens door middel van audio – mogelijk maken. Onze geluidsinstallaties zorgen voor de beste geluidsoverdracht, zodat ondersteunende geluid goed ter ore worden gebracht. Dankzij onze verlichting kunt u de gewenste sfeer creëren.

LED SCHERM HUREN VOOR UW CONGRES – CONFERENTIE – SYMPOSIUM MET TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Dankzij onze decennia langer ervaring bieden wij eveneens de mogelijkheid tot technische ondersteuning, mocht dit gewenst zijn. De knoppen worden in dit geval bedient door vakkundige vingers; onze mannen zijn namelijk goed getraind en wij doen er alles aan hun kennis mee te laten groeien met de hedendaagse ontwikkelingen op de audiovisuele markt. U kunt zich zodoende volledig richten op de overige aspecten tijdens het event.

KWALITATIEF HOOGWAARDIG LED SCHERM HUREN VOOR UW CONGRES – CONFERENTIE – SYMPOSIUM

Grootbeeldscherm.nl onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit; met onze LED Schermen bent u verzekerd van een goede beeldresolutie, kleuregaliteit, hoge contrasten en indrukwekkende kleurdiepte. Mocht u twijfelen welk type LED Scherm het meest geschikt is voor uw evenement? Dan bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, wij bouwen graag een demonstratie-opstelling voor u er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

LED Schermen voor uw congres – conferentie – symposium?
Wij bieden professionele ondersteuning om alles perfect te laten verlopen.