LED Scherm Huren voor feest of festival

Gelukkig zijn er in het leven vele feestelijke gelegenheden, waarvan wij mensen natuurlijk zoveel mogelijk proberen te genieten. Om dit te bewerkstelligen pogen organisatoren van bijvoorbeeld festivals de ervaring van bezoekers zo intens mogelijk te maken, een groot videoscherm kan hier een grote bijdrage aan leveren.

ONZE GROTE LED SCHERMEN DRAGEN BIJ AAN FEESTEN EN FESTIVALS

Feestelijke gelegenheden is natuurlijk een breed begrip, er zijn immers vele diverse soorten feestelijke gelegenheden. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

–   Festivals
–   Open Dagen
–   Jubileumfeesten
–   Nationale feestdagen

LED SCHERM HUREN TIJDENS BIJV KONINGSDAG OF BEVRIJDINGSDAG

Het is natuurlijk fantastisch wanneer u live-uitzendingen van een nationale feestdag – bijvoorbeeld Koningsdag – op een groot scherm kunt vertonen, zodat het toegestroomde publiek helemaal niets hoeven te missen. Om het helemaal compleet te maken bieden wij eveneens de mogelijkheid een geschikte geluidsinstallatie te huren, zodat u (afwisselend) commentaar van de uitzending als muziek kunt afspelen.

HUUR EEN LED SCHERM VOOR EEN BRUISEND FESTIVAL

Livebeelden van DJ-sets of spetterende visuals, een groot outdoor scherm is een prachtige aanwinst voor vele festivals. Naast het leveren van een videowall kunnen wij u eveneens ondersteuning bieden op het gebied van de overige aspecten die het succes van een festival bepalen, de geluidsinstallatie en showverlichting.

KIES VOOR EEN GROOT SCHERM TIJDENS UW OPEN DAG

Als u een jubileum of open dag viert bent u ongetwijfeld trots op de ontwikkeling van uw onderneming in de afgelopen jaren, of misschien zelfs decennia. Om deze ontwikkeling aan uw klanten te laten zien wenst u wellicht gebruik te maken van een groot scherm, hetgeen u bovendien de mogelijkheid biedt uw huidige diensten of eventuele toekomstplannen te presenteren. Naast het visuele plaatje kunt u eveneens bij ons terecht voor fraaie sfeerverlichting, podia voor eventuele sprekers en een complete geluidsinstallatie

LED Scherm huren voor festival of een ander feest?
Ontdek op welke wijze wij iets voor uw festival of feest kunnen betekenen