LED SCHERM HUREN VOOR FEEST OF FESTIVAL

Wilt u een led scherm huren voor het feest of festival welke u wilt gaan organiseren? Misschien kunnen we dan iets voor elkaar gaan betekenen. Wij beschikken namelijk over diverse indoor, outdoor en mobiele led scherm welke in de afgelopen jaren een steentje hebben kunnen bijdragen aan het succesvol verloop van feestelijke evenementen.

LED SCHERMEN KONINGSDAG

Al vele jaren wordt er gebruik gemaakt van onze grote schermen tijdens Koningsdag. Op deze manier kunnen veel bezoekers buiten genieten van het bezoek van de Koninklijke familie aan een stad in Nederland.

LED WALLS FEESTEN & FESTIVALS

Voor bijna ieder feest of festival, beschikken wij over een passend led scherm. Indoor en outdoor led walls, beiden zijn bij ons te huur tegen een eerlijke prijs. Wij leverden onze schermen aan feesten in België, Duitsland en Nederland.

LED SCHERM TIJDENS OPEN DAG

Veel bedrijven die bijvoorbeeld een open dag of jubileumfeest organiseren, huren een groot led scherm. Ze tonen vaak promotievideo’s, maar gebruiken de led wall ook voor activiteiten die de interactie met gasten verhogen.

videowall huren festival feest enschede
groot scherm tijdens oktoberfest
led scherm tijdens feest in bergen belsen
Mobiel LED Scherm in de Betuwe tijdens Koningsdag

MEER DAN EEN LED SCHERM HUREN VOOR UW FEEST OF FESTIVAL

Wilt u als organisatie van een feest of festival meer dan alleen een led scherm huren? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment op het gebied van licht, geluid en beeldregie. Ideaal wanneer u op zoek bent naar slechts 1 aanspreekpunt, voor de gehele audiovisuele invulling van uw project. Wij bieden korte lijnen, bovengemiddeld veel productkennis en scherpe tarieven.

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

Voel u vrij contact met ons op te nemen wanneer u aanvullende informatie wenst te ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Ons team staat u graag te woord om een goed beeld van de talrijke mogelijkheden te schetsen. Dit kan telefonisch of per mail, maar u bent eveneens welkom bij ons aan de zaak voor een bezichtiging van onze producten.

LED Scherm huren voor festival of een ander feest?
Ontdek op welke wijze wij iets voor uw festival of feest kunnen betekenen