DRIVE IN BIOSCOOP HUREN

Lijkt het u leuk om een drive in bioscoop te huren? Dan is het van groot belang aandacht te schenken aan de audiovisuele aspecten beeld en geluid. Wij beschikken over de juiste outdoor– en mobiele led schermen gekoppeld aan de benodigde apparatuur welke het mogelijk maakt ook geluiden goed te laten horen. In tijden van de anderhalve-meter-samenleving wordt er veel geïnformeerd naar drive-in en drive through concepten; indien gewenst bieden wij u ondersteuning bij het organiseren van het evenement, wij weten exact aan welke zaken u moet denken.

DRIVE IN BIOSCOOP ORGANISEREN BIJ DAGLICHT

Onze led schermen beschikken over een hoge lichtopbrengst, waardoor beelden ook uitstekend zichtbaar zullen zijn wanneer zonnestralen volop op het videoscherm zullen schijnen. Dankzij de enorme helderheid zijn openluchtbioscopen met led schermen meestal een groter succes dan drive ins waarbij er met een beamer wordt geprojecteerd.

OPENLUCHTBIOSCOOP MET UITSTEKEND GELUID

Allereerst kunt u kiezen voor een FM-zender; hierdoor kunnen bezoekers van de drive-in bioscoop meeluisteren door de autoradio in te stellen op een FM frequentie. Bij mooi weer wordt er meestal gekozen voor een krachtige geluidsinstallatie, wat prettiger is wanneer mensen op hun kleedje naar de film kijken of de auto’s hun (dak)ramen openen.

DRIVE IN BIOSCOOP HUREN – ONZE RECENTE WERKZAAMHEDEN

Wij zijn blij met het feit dat onze led schermen en geluidsinstallaties er mede voor hebben gezorgd dat vele leerlingen en families, alsnog een leuke ervaring geboden kon worden. In onder andere Almelo, Deventer, Nijmegen en Rotterdam leverden wij de juiste audiovisuele apparatuur, waarmee een drive-in bioscoop kon worden gerealiseerd. Hierdoor konden eindmusicals van groep 8, films tijdens diploma-uitreikingen en Sinterklaas groots worden weergegeven.

WIJ KUNNEN DE FILMLICENTIE VOOR UW DRIVE IN BIOSCOOP REGELEN

Regelt u de evenementenvergunning voor uw drive in of openluchtbioscoop? Indien gewenst zullen wij er voor zorgen dat de benodigde licenties voor de door films welke u wilt weergeven in orde zullen zijn – de tarieven hiervoor zijn te vinden op de website van filmservice. Tevens zorgen wij voor professionele ondersteuning op locatie, zodat u op audiovisueel gebied volledig wordt ontzorgd. Transport van/naar uw locatie zijn eveneens inbegrepen.

> Scherpe tarieven
>
 Minimale opbouwtijd
Professionele ondersteuning

Wilt u een openlucht- of drive-in bioscoop organiseren; maar heeft u na het lezen van deze pagina nog enkele vragen? Twijfel niet contact met ons op te nemen, onze professionals staan u graag te woord. 

ENTHOUSIAST OM EEN OPENLUCHTBIOSCOOP TE ORGANISEREN?
WIJ BIEDEN UITSTEKENDE SCHERMEN ALS U EEN DRIVE IN BIOSCOOP WILT HUREN