LED SCHERM HUREN VOOR EEN OPENLUCHTBIOSCOOP

Lijkt het u een leuk idee een geslaagde openluchtbioscoop of drive-in organiseren? Dan is het logischerwijs van essentieel belang om aandacht te schenken aan de audiovisuele aspecten beeld en geluid. Grootbeeldscherm.nl beschikt over de juiste producten en een rijke ervaring. Met onze Outdoor- en Mobiele LED Schermen, alsmede onze vele geluidsinstallaties, kunt u een event organiseren waarover alle aanwezige gasten met lof zullen spreken.

LED SCHERM HUREN TBV EEN OPENLUCHTBIOSCOOP – ALTIJD GOED ZICHTBAAR

Onze schermen beschikken over zowel een hoge lichtopbrengst als een geringe pixelafstand, waardoor een hoge beeldkwaliteit en een duidelijk beeld (ook bij zonlicht)gegarandeerd is. Tevens zijn wij in staat om voor zowel kleine groepen als een publiek bestaande uit duizenden toeschouwers een geschikte geluidsvoorziening aan te bieden.

LED SCHERM HUREN TBV EEN OPENLUCHT BIOSCOOP ICM EEN STRAKKE GELUIDSINSTALLATIE

Grootbeeldscherm.nl is een allround audiovisueel verhuurbedrijven welke over een groot aanbod op het gebied van geluidsvoorziening beschikt. Voor nagenoeg iedere openluchtbioscoop kunnen wij zodoende de meest geschikte geluidsinstallatie leveren. Dit kan een compacte set zijn voor kleinschalige events, maar ook grote line-arrays voor projecten met duizenden bezoekers behoort tot de mogelijkheden.

LED SCHERM HUREN TBV EEN OPENLUCHTBIOSCOOP – ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen wanneer u de mogelijkheden onderzoekt tot het organiseren van een openlucht bioscoop? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden, dankzij een breed scala aan audiovisuele apparatuur bieden wij u vele mogelijkheden.

Openluchtbioscoop  |  Drive-in bioscoop
Ervaring in meerdere provincies
Rijssen  |  Goor  |  Helmond

Topkwaliteit LED Schermen voor uw openlucht bioscoop.
Ga met ons in gesprek om samen tot de beste oplossing voor uw project te komen.