DRIVE IN BIOSCOOP HUREN | EEN CORONAPROOF OPENLUCHTBIOSCOOP

Lijkt het u leuk om een drive in bioscoop te organiseren? Bij ons kunt u een groot led scherm en geluid huren. Kortom: Wij beschikken over de belangrijkste ingrediënten om van uw project een succesverhaal te maken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden en onze rijke ervaring op het gebied van openluchtbioscopen, drive-in evenementen en drive through concepten.

DRIVE IN BIOSCOOP HUREN VOOR EEN GOEDE PRIJS

U kunt bij ons een drive in bioscoop huren tegen een goede prijs. Wij werken met concurrerende huurtarieven en bieden onze diensten aan tegen een eerlijk uurloon. Op deze manier proberen wij het organiseren van een openluchtbioscoop voor zoveel mogelijk organisaties betaalbaar te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw project.

OPENLUCHTBIOSCOOP MET UITSTEKEND GELUID

Met behulp van een FM-zender, kunnen bezoekers van de drive-in bioscoop via de autoradio meeluisteren. Een andere optie is het gebruik van koptelefoons. Tot slot; bij mooi weer wordt er vaak gekozen voor een krachtige geluidsinstallatie, wat prettiger is wanneer mensen op hun kleedje naar de film kijken of de auto’s hun (dak)ramen openen.

DRIVE IN BIOSCOOP ORGANISEREN BIJ DAGLICHT

Outdoor LED Schermen met 10.000 nits helderheid en high-resolution daglichtschermen. Voor bijna iedere situatie, kunnen wij een passende oplossing bieden. Ook op een stralende zomerdag hoeft u niet te bibberen, door te kiezen voor de juiste led wall zullen beelden ook goed zichtbaar zijn als de zon vol op het beeldscherm schijnt. Drive-in bioscopen met een led scherm, zijn daarom vaak een groter succes dan een openluchtbioscoop waarbij er met een beamer op een doek wordt geprojecteerd.

HET VOORDEEL VAN EEN HOOG GEPLAATST SCHERM

Ons mobiele led scherm met een beeldoppervlak van ruim achttien vierkante meter wordt geplaatst op een hoogte van circa 7.50 – 8.00 meter. Deze hoogte is een pre bij een  drive-in bioscoop, waarbij auto’s achter elkaar worden opgesteld. Hoogteverschillen tussen auto’s zullen minder snel tot problemen leiden dan wanneer er gekozen wordt voor een scherm welke minder hoog kan worden geplaatst. Tevens kunnen auto’s hierdoor strak(ker) achter elkaar worden geplaatst.

SAMEN WERKEN AAN EEN VEILIGE DRIVE IN BIOSCOOP

Wij zijn er van overtuigd dat een drive in bioscoop op een verantwoorde manier kan worden uitgevoerd. Hier hoort echter wel een goede voorbereiding bij, waarbij rekening gehouden dient te worden met de RIVM-richtlijnen. Uw gasten moeten er immers op kunnen vertrouwen dat ze veilig zijn. Wij denken graag met u mee, zodat u een weldoordacht plan kunt opstellen om alles te goed laten verlopen. Omdat wij het belangrijk vinden dat regelgeving wordt gerespecteerd, adviseren wij u te informeren bij uw gemeente of zij toestemming geven om uw plannen uit te voeren.

ONZE ERVARING MET EEN OPENLUCHTBIOSCOOP EN DRIVE-IN PROJECTEN

Wij zijn blij dat onze led schermen en geluidsinstallaties er mede voor hebben gezorgd dat vele leerlingen en families een leuke dag hebben kunnen beleven. In onder andere Almelo, Deventer, Nijmegen en Rotterdam leverden wij de juiste audiovisuele apparatuur voor de realisatie van een drive in bioscoop. Hierdoor konden eindmusicals, felicitaties tijdens diploma-uitreikingen, kerstgroeten en Sinterklaas groots worden weergegeven.

WIJ KUNNEN DE FILMLICENTIE VOOR UW DRIVE IN BIOSCOOP REGELEN

Regelt u toestemming voor uw drive-in of openluchtbioscoop? Dan regelen wij de benodigde filmlicenties. De tarieven, voorwaarden en het filmaanbod kunt u vinden op Filmservice.nl. Tevens zorgen wij voor professionele ondersteuning op locatie, zodat u op audiovisueel gebied volledig wordt ontzorgd. Transport van/naar uw locatie zijn eveneens inbegrepen.

Wilt u een openlucht- of drive-in bioscoop organiseren; maar heeft u na het lezen van deze pagina nog enkele vragen? Twijfel niet contact met ons op te nemen, onze professionals staan u graag te woord. 

ENTHOUSIAST OM EEN OPENLUCHTBIOSCOOP TE ORGANISEREN?
WIJ BIEDEN UITSTEKENDE SCHERMEN ALS U EEN DRIVE IN BIOSCOOP WILT HUREN