OPENLUCHT- OF DRIVE IN BIOSCOOP HUREN

Lijkt het u leuk om een openlucht- of drive in bioscoop te organiseren? Dan is het van groot belang aandacht te schenken aan de audiovisuele aspecten beeld en geluid. Wij beschikken over de juiste outdoor– en mobiele led schermen gekoppeld aan de benodigde apparatuur welke het mogelijk maakt ook filmgeluiden goed te laten horen. In tijden van de anderhalve-meter-samenleving wordt er ook veel geïnformeerd naar drive-in concepten voor het vertonen van eind musicals en diploma-uitreikingen om leerlingen en ouders  alsnog een leuke ervaring te bieden.

DRIVE IN EINDMUSICAL OF DIPLOMA-UITREIKING

Wilt u leerlingen en familie in corona-tijd alsnog een leuke ervaring meegeven? Wellicht is een drive in / open lucht concept dan een leuk alternatief voor de groep 8 eind musical of uitreiking van diploma’s in het middelbare onderwijs. Wij beschikken over de juiste led schermen en geluidsapparatuur om dit voor u te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

DRIVE IN BIOSCOOP ORGANISEREN BIJ DAGLICHT

Onze led schermen beschikken over een hoge lichtopbrengst, waardoor beelden ook uitstekend zichtbaar zullen zijn wanneer zonnestralen volop op het videoscherm zullen schijnen. Dankzij de enorme helderheid zijn openluchtbioscopen met led schermen meestal een groter succes dan drive ins waarbij er met een beamer wordt geprojecteerd.

OPENLUCHTBIOSCOOP MET UITSTEKEND GELUID

Allereerst kunt u kiezen voor een FM-zender; hierdoor kunnen bezoekers van de drive-in bioscoop meeluisteren door de autoradio in te stellen op een FM frequentie. Bij mooi weer wordt er meestal gekozen voor een krachtige geluidsinstallatie, wat prettiger is wanneer mensen op hun kleedje naar de film kijken of de auto’s hun (dak)ramen openen.

openluchtbioscoop huren met outdoor led scherm en geluid
drive in bioscoop huren met led scherm en geluid

WIJ REGELEN DE FILMLICENTIE VOOR UW DRIVE IN / OPENLUCHT BIOSCOOP

Regelt u de evenementenvergunning voor uw drive in of openluchtbioscoop? Indien gewenst zullen wij er voor zorgen dat de benodigde licenties voor de door films welke u wilt weergeven in orde zullen zijn – de tarieven hiervoor zijn te vinden op de website van filmservice. Tevens zorgen wij voor professionele ondersteuning op locatie, zodat u op audiovisueel gebied volledig wordt ontzorgd. Transport van/naar uw locatie zijn eveneens inbegrepen.

> Scherpe tarieven
>
 Minimale opbouwtijd
Professionele ondersteuning

Wilt u een openlucht- of drive-in bioscoop organiseren; maar heeft u na het lezen van deze pagina nog enkele vragen? Twijfel niet contact met ons op te nemen, onze professionals staan u graag te woord.

ENTHOUSIAST OM EEN OPENLUCHTBIOSCOOP TE ORGANISEREN?
DE BESTE SCHERMEN VOOR DRIVE IN BIOSCOPEN, EINDMUSICALS EN DIPLOMAUITREIKINGEN