DRIVE IN BIOSCOOP HUREN | EEN CORONAPROOF OPENLUCHTBIOSCOOP

Wilt u een drive in bioscoop huren met een groot led scherm en de juiste geluidsapparatuur? Dan kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen. Door uw organisatietalent samen te voegen met apparatuur uit ons uitgebreide assortiment, kan een mooi project worden neergezet. Afgelopen jaren hebben wij reeds bij talloze projecten door heel het land mee mogen werken aan een geslaagde drive in bioscoop. Wij hebben ervaring met zowel drive in als drive thru projecten tijdens onder andere eindmusicals van groep 8, sinterklaas, kerst, diploma uitreikingen, presentaties, promotionele activiteiten en personeelsfeesten.

DRIVE IN BIOSCOOP HUREN VOOR EEN GOEDE PRIJS

U kunt bij ons een drive in bioscoop huren tegen een goede prijs. Wij werken met concurrerende huurtarieven en bieden onze diensten aan tegen een eerlijk uurloon. Op deze manier proberen wij het organiseren van een openluchtbioscoop voor zoveel mogelijk organisaties betaalbaar te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw project.

DRIVE IN BIOSCOOP MET UITSTEKEND GELUID

Met behulp van een FM-zender, kunnen bezoekers van de drive-in bioscoop via de autoradio meeluisteren. Een andere optie is het gebruik van koptelefoons. Tot slot; bij mooi weer wordt er vaak gekozen voor een krachtige geluidsinstallatie, wat prettiger is wanneer mensen op hun kleedje naar de film kijken of de auto’s hun (dak)ramen openen.

DRIVE IN BIOSCOOP ORGANISEREN BIJ DAGLICHT

Outdoor LED Schermen met 10.000 nits helderheid en high-resolution daglichtschermen. Voor bijna iedere situatie, kunnen wij een passende oplossing bieden. Ook op een stralende zomerdag hoeft u niet te bibberen, door te kiezen voor de juiste led wall zullen beelden ook goed zichtbaar zijn als de zon vol op het beeldscherm schijnt. Drive-in bioscopen met een led scherm, zijn daarom vaak een groter succes dan een openluchtbioscoop waarbij er met een beamer op een doek wordt geprojecteerd.

HET VOORDEEL VAN EEN HOOG GEPLAATST SCHERM

Ons mobiele led scherm met een beeldoppervlak van ruim achttien vierkante meter wordt geplaatst op een hoogte van circa 7.50 – 8.00 meter. Deze hoogte is een pre bij een  drive-in bioscoop, waarbij auto’s achter elkaar worden opgesteld. Hoogteverschillen tussen auto’s zullen minder snel tot problemen leiden dan wanneer er gekozen wordt voor een scherm welke minder hoog kan worden geplaatst. Tevens kunnen auto’s hierdoor strak(ker) achter elkaar worden geplaatst.

SAMEN WERKEN AAN EEN VEILIGE DRIVE IN BIOSCOOP

Wij zijn er van overtuigd dat een drive in bioscoop op een verantwoorde manier kan worden uitgevoerd. Hier hoort echter wel een goede voorbereiding bij, waarbij rekening gehouden dient te worden met de RIVM-richtlijnen. Uw gasten moeten er immers op kunnen vertrouwen dat ze veilig zijn. Wij denken graag met u mee, zodat u een weldoordacht plan kunt opstellen om alles te goed laten verlopen. Omdat wij het belangrijk vinden dat regelgeving wordt gerespecteerd, adviseren wij u te informeren bij uw gemeente of zij toestemming geven om uw plannen uit te voeren.

FILMLICENTIE VOOR UW DRIVE IN BIOSCOOP

Wilt u graag dat wij de filmlicentie voor uw drive in bioscoop regelen? Geen probleem; u kunt dan de website filmservice.nl bezoeken om het filmaanbod, de tarieven en geldende voorwaarden voor deze dienstverlening te ontdekken.

GOEDE STROOMVOORZIENING IS BELANGRIJK

Zonder goede elektravoorziening is een drive in bioscoop onmogelijk. Wij zullen vooraf duidelijk aangeven welke aansluiting vereist is. Geen elektra aanwezig op locatie? Geen probleem, dan kunnen wij een aggregaat leveren.

Wij hopen dat deze pagina een goed beeld geeft van de mogelijkheden op het gebied van een drive in bioscoop. Wilt u nog wat meer informatie ontvangen? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen, onze professionals staan u graag te woord.

ENTHOUSIAST OM EEN OPENLUCHTBIOSCOOP TE ORGANISEREN?
WIJ BIEDEN UITSTEKENDE SCHERMEN ALS U EEN DRIVE IN BIOSCOOP WILT HUREN