• led scherm huren symposium presentatie congres

LED SCHERM HUREN VOOR UW PRESENTATIE – CONGRES – SYMPOSIUM

Grootbeeldscherm.nl maakt het mogelijk uw boodschap op perfecte wijze over te dragen op het aanwezige publiek. Onze indoor videoschermen beschikken namelijk over een zeer hoge pixeldichtheid, hetgeen ervoor zorgt dat het aanwezige publiek uw beelden al op zeer korte afstand duidelijk kunnen zien. Vindt uw presentatie plaats in de open lucht? De enorme lichtsterkte van onze Outdoor LED Schermen zorgt er voor dat het scherm ook goed zichtbaar is wanneer de zon vol op het scherm schijnt.

LED SCHERM HUREN VOOR UW PRESENTATIE – CONGRES – SYMPOSIUM ICM EEN AUDIOVISUEEL PAKKET

Een boodschap kan overgedragen middels beeld en geluid; veel partijen wensen om deze reden een leverancier welke niet alleen de video-, maar ook de gewenste audio apparatuur voor u kan leveren. Wij bieden u deze mogelijkheid. Bij ons kunt u onder andere terecht voor: Podia voor uw sprekers, verlichting om de juiste sfeer te creëren of beeldregie om alles goed in beeld te brengen.

LED SCHERM HUREN VOOR UW PRESENTATIE – CONGRES – SYMPOSIUM MET TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Wij ontzorgen u gaarne op het technische vlak, zodat u zich volledig kunt richten op alle overige aspecten tijdens de voorbereiding op uw presentatie of congres. Onze ervaring vakmensen kunnen u wellicht van waardevol advies voorzien en zorgen ervoor dat het technische gedeelte van uw evenement naar uw volle tevredenheid zal verlopen.

KWALITATIEF HOOGWAARDIG LED SCHERM HUREN VOOR UW PRESENTATIE – CONGRES – SYMPOSIUM

Overweegt u gebruik te maken van een LED Scherm, maar bent u nog niet bekend met onze producten? U bent van harte welkom om onze producten met eigen ogen te aanschouwen. Wij kunnen zo eventuele twijfels omtrent de beeldkwaliteit bij u wegnemen en samen met u brainstormen over de talloze mogelijkheden. Velen gingen u voor.

Grip op je vermogen – World Forum te Den Haag  |  Mosadex Experience – Beatrixtheater te Utrecht
Traineebattle – Radio Kootwijk  |  Opening World Trade Center Twente  |  Bouwen met Staal
Ambachtsdag Historisch Metselwerk  |  Jubileumsymposium Hengelo  |  WEC Twente

LED Schermen voor uw presentatie, congres of symposium
Wij bieden professionele ondersteuning om alles perfect te laten verlopen.