LED SCHERM HUREN VOOR UW PRESENTATIE

Geeft u binnenkort een presentatie en wilt u hier een led scherm voor huren? Wanneer u kiest voor één van onze led walls zal uw boodschap ook op grotere afstand en in ruimtes met veel licht goed zichtbaar zijn. Onze led schermen zijn superieur aan beamers op het gebied van helderheid, contrastwaarde en kleurweergave en worden hierdoor door steeds meer bedrijven ingezet tijdens belangrijke presentaties. Tijdens de opbouw wordt iedere pixel getest, waardoor de kans op (een) kapotte pixel(s) tot een minimum wordt gereduceerd. Zo hebben wij al veel bedrijven een pixel perfect beeldscherm bezorgd.

40 JAAR PRESENTATIE ERVARING

Vanwege de kwaliteit van onze led schermen, scherpe tarieven en 40 jaar ervaring werd bij veel presentaties en lezingen van o.a. Erben Wennemars, Guido Weijers, Erik Scherder en Andre Kuipers gekozen voor onze producten.

PRESENTATIE MET GOED GELUID

U kunt bij ons niet alleen een groot led scherm, maar ook een complete geluidsinstallatie huren voor uw presentatie. Informeer naar ons ruime aanbod op het gebied van luidsprekers, draadloze microfonie, enzovoort.

PODIUM & VERLICHTING HUREN

Bij veel presentaties wordt er gebruik gemaakt van een groot podium met verlichting; zodat sprekers voldoende zullen opvallen. Indien gewenst kunnen wij dit voor u faciliteren. Informeer snel naar de mogelijkheden.

led scherm podium en geluid tbv presentatie
led scherm en geluid voor presentatie enschede
groot led scherm huren symposium rijssen

LED SCHERM HUREN VOOR EEN OUTDOOR PRESENTATIE

In de zomermaanden wordt er steeds vaker gekozen voor een presentatie in de buitenlucht. Als u hierbij een groot scherm goed kunt gebruiken, kan er gekozen worden voor een daglicht- of outdoor led scherm. Wij bekijken per project welk type scherm het meest geschikt is.

MAAK GEBRUIK VAN EEN STABIELE BEELDVERBINDING

Meer dan ooit wordt er gekozen voor streaming; zodat presentaties ook afstand gevolgd kunnen worden. Bij een gebrek aan zitplaatsen, worden gasten weleens verspreid over meerdere locaties. In dat geval kunnen wij ondersteuning bieden middels een draadloze straalverbinding.

SAMEN WERKEN AAN EEN SUCCESVOLLE PRESENTATIE

Bent u overtuigd van het feit dat een led scherm voor veel presentaties de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Mocht u nog niet eerder met een led scherm hebben gewerkt, dan bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten. Dan weet u direct wat u van onze producten kunt verwachten.

ONZE LED SCHERMEN TIJDENS PRESENTATIES

Afgelopen jaren besloten bedrijven uit binnen- en buitenland een led scherm en geluidsinstallatie bij ons te huren. Een aantal presentatie gerelateerde referenties hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

Ambachtsdag Historisch Metselwerk
> Theatercollege van Guido Weijers
> Avondsessie Bouwen met Staal
Nieuwjaarstoespraak Almelo
Export Awards WTC Twente
> Lezingen van Andre Kuipers
> Presentatie WEC Twente
> Jubileumfeest in Rijssen
Symposium in Hengelo

  • led scherm tijdens product presentatie in twente
  • led scherm tijdens lezing in rijssen
  • groot led scherm en geluid bij presentaties in haarlem, noord-holland
  • led scherm licht podium geluid bij presentatie in rijssen overijssel
LED scherm huren voor een professionele presentatie
Wij bieden professionele ondersteuning om alles perfect te laten verlopen.