LED SCHERM HUREN VOOR UW PRESENTATIE

Geeft u binnenkort een presentatie en wilt u hier een led scherm voor huren? Wanneer u kiest voor één van onze led walls zal uw boodschap ook op grotere afstand en in ruimtes met veel licht goed zichtbaar zijn. Onze led schermen zijn superieur aan beamers op het gebied van helderheid, contrastwaarde en kleurweergave en worden hierdoor door steeds meer bedrijven ingezet tijdens belangrijke presentaties. Tijdens de opbouw wordt iedere pixel getest, waardoor de kans op (een) kapotte pixel(s) tot een minimum wordt gereduceerd. Zo hebben wij al veel bedrijven een pixel perfect beeldscherm bezorgd.

40 JAAR PRESENTATIE ERVARING

Vanwege de kwaliteit van onze led schermen, scherpe tarieven en 40 jaar ervaring werd bij veel presentaties en lezingen van o.a. Erben Wennemars, Guido Weijers, Erik Scherder en Andre Kuipers gekozen voor onze producten.

PRESENTATIE MET GOED GELUID

U kunt bij ons niet alleen een groot led scherm, maar ook een complete geluidsinstallatie huren voor uw presentatie. Informeer naar ons ruime aanbod op het gebied van luidsprekers, draadloze microfonie, enzovoort.

PODIUM & VERLICHTING HUREN

Bij veel presentaties wordt er gebruik gemaakt van een groot podium met verlichting; zodat sprekers voldoende zullen opvallen. Indien gewenst kunnen wij dit voor u faciliteren. Informeer snel naar de mogelijkheden.

VOORBEELDEN VAN LED SCHERMEN TIJDENS PRESENTATIES

Presentatie Jubileum Rijssen
7 m2 LED Scherm op Truss
Licht, Geluid & Podium

Presentatie Water Experiment Centrum Twente
11 m2 LED Scherm achter een Podium
Geluidsinstallatie & Verlichting

Avondsessie Bouwen met Staal
11 m2 LED Scherm Hangend
Geluid & Podium

Presentatie Nieuwe Porsche 911
11 m2 LED Scherm op Truss
Licht, Geluid & Podium

Presentatie Ambachtsdag Historisch Metselwerk
12 m2 LED Scherm achter een Podium
Complete Geluidsvoorziening

Masterclass Geluk van Guido Weijers
11 m2 LED Scherm op verhoging
Bediening geluidsapparatuur

LED SCHERM HUREN VOOR EEN OUTDOOR PRESENTATIE

In de zomermaanden wordt er steeds vaker gekozen voor een presentatie in de buitenlucht. Als u hierbij een groot scherm goed kunt gebruiken, kan er gekozen worden voor een daglicht- of outdoor led scherm. Wij bekijken per project welk type scherm het meest geschikt is.

MAAK GEBRUIK VAN EEN STABIELE BEELDVERBINDING

Meer dan ooit wordt er gekozen voor streaming; zodat presentaties ook afstand gevolgd kunnen worden. Bij een gebrek aan zitplaatsen, worden gasten weleens verspreid over meerdere locaties. In dat geval kunnen wij ondersteuning bieden middels een draadloze straalverbinding.

ONDERSTAANDE PARTIJEN GINGEN U VOOR

Bent u overtuigd van het feit dat een LED Scherm ook bij uw presentatie van grote waarde kan zijn? Informeer dan vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden en ontdek welk type scherm het meest geschikt is voor uw project. 

LED scherm huren voor een professionele presentatie
Wij bieden professionele ondersteuning om alles perfect te laten verlopen.