LED SCHERM HUREN TIJDENS SPORTEVENEMENTEN

Klanten uit Nederland, België en Duitsland kiezen er al jarenlang voor om bij ons een LED Scherm te huren voor live weergave van het WK Voetbal, Tour de France, Formule 1, Olympische Spelen of andere topsportevenement. Zij profiteren van onze rijke ervaring en een concurrerende prijs. Daarnaast worden onze LED Schermen regelmatig door organisatoren van sportevenementen ingezet om sponsorpresentaties, live wedstrijdbeelden, tussenstanden en uitslagen groot weer te geven.

TOPSPORT GROOT IN BEELD

Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van topsport. Al vele jaren worden onze led schermen gehuurd voor live weergave van de Olympische Spelen, het EK Voetbal, Tour de France, Giro d’Italia en Formule 1.

LED SCHERM VOOR SPONSOREN

Onze led schermen biedt ruimte aan sponsoren van uw evenement om te adverteren. Tijdens onder andere de Ronde van Overijssel, Ronde van Drenthe en het NK Veldrijden werd gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

WIJ BRENGEN EVENTS IN BEELD

Wij hebben zeer veel ervaring met het in beeld brengen van wedstrijden. Informeer vrijblijvend naar onze scherpe tarieven voor bijvoorbeeld camera’s, een professionele team en regiewagen.

Groot LED Scherm Verhuur - EK Voetbal 2020. Ideaal voor op een groot plein.
led scherm tijdens wielrennen of veldrijden
mobiel led scherm bij de ronde van overijssel in rijssen
Groot led scherm huren zaandam - city karting

COMMENTAAR IS UITSTEKEND TE VERSTAAN MET EEN GOEDE GELUIDSINSTALLATIE

Veel sportevenementen worden van commentaar voorzien door vakkundige sprekers. Het is dan prettig wanneer de teksten luid en duidelijk te horen zijn voor het aanwezige publiek. Grootbeeldscherm.nl beschikt over de benodigde draadloze microfonie en luidsprekers om dit te realiseren. In het verleden zorgden wij voor de complete geluidsvoorziening bij veel sportevenementen.

UW SPORTEVENEMENT VERDIENT TOCH OOK EEN FRAAI LED SCHERM & PODIUM?

Wij beschikken eveneens over diverse podia, uiteraard inclusief trappen en veiligheidsrekken. Wij leveren onze podia op met een strakke industrie look of chique met een podiumrek en podiumtegels in de door u gewenste kleur. Daarnaast kunt u immer gebruik maken van onze kant en klare podiumwagen. Deze biedt vele mogelijkheden kan naar uw wenst worden uitgebreid.

LED Schermen brengen uw sportevenement groot in beeld.
Volg Formule 1, WK Voetbal, Olympische Spelen of Tour de France op de voet.