LED SCHERM HUREN TIJDENS SPORTEVENEMENTEN

Al vele jaren worden onze led schermen gebruikt tijdens sportevenementen. Begrijpelijk, want onze producten zijn uitermate geschikt voor live weergave van bijvoorbeeld: Weergave van sportwedstrijden, sponsoruitingen en uitslagen. Kijk eens rond op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een led scherm tijdens het EK Voetbal, Tour de France, Formule 1 en Olympische Spelen.

KIES VOOR PUBLIC VIEWING

Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van topsport. Al vele jaren worden onze led schermen gehuurd voor live weergave van bijvoorbeeld, de Olympische Spelen, het EK Voetbal, le Tour de France en Giro d’Italia.

EXPOSURE VOOR SPONSOREN

Onze led schermen biedt ruimte aan sponsoren van uw evenement om te adverteren. Tijdens onder andere de Ronde van Overijssel, Ronde van Drenthe en het NK Veldrijden werd gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

WIJ BRENGEN EVENTS IN BEELD

Wij hebben zeer veel ervaring met het in beeld brengen van wedstrijden. Informeer vrijblijvend naar onze scherpe tarieven voor bijvoorbeeld camera’s, een professionele team en regiewagen.

Groot LED Scherm Verhuur - EK Voetbal 2020. Ideaal voor op een groot plein.
led scherm tijdens wielrennen of veldrijden
mobiel led scherm bij de ronde van overijssel in rijssen
Groot led scherm huren zaandam - city karting

COMMENTAAR IS UITSTEKEND TE VERSTAAN MET EEN GOEDE GELUIDSINSTALLATIE

Veel sportevenementen worden van commentaar voorzien door vakkundige sprekers. Het is dan prettig wanneer de teksten luid en duidelijk te horen zijn voor het aanwezige publiek. Grootbeeldscherm.nl beschikt over de benodigde draadloze microfonie en luidsprekers om dit te realiseren. In het verleden zorgden wij voor de complete geluidsvoorziening bij veel sportevenementen.

UW SPORTEVENEMENT VERDIENT TOCH OOK EEN FRAAI LED SCHERM & PODIUM?

Wij beschikken eveneens over diverse podia, uiteraard inclusief trappen en veiligheidsrekken. Wij leveren onze podia op met een strakke industrie look of chique met een podiumrek en podiumtegels in de door u gewenste kleur. Daarnaast kunt u immer gebruik maken van onze kant en klare podiumwagen. Deze biedt vele mogelijkheden kan naar uw wenst worden uitgebreid.

LED Schermen brengen uw sportevenement groot in beeld.
Vraag ons naar de mogelijkheden en ontdek de talrijke voordelen.