LED SCHERM VOOR TV PRODUCTIE, COMMERCIAL OF BEDRIJFSVIDEO

Staat er een productie van een bedrijfsvideo, commercial of tv programma op de rol en wilt u hiervoor een groot led scherm huren? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar led schermen van hoge kwaliteit; welke een goed resultaat opleveren als er gebruik wordt gemaakt van camera’s. Op deze pagina zullen wij enkele belangrijke aspecten benadrukken, waardoor u hopelijk een geschikt led scherm zult vinden voor uw productie.

WEET WELK LED SCHERM U GAAT HUREN

De afgelopen jaren zijn er steeds meer led scherm aanbieders bijgekomen; maar weten zij ook exact wat zij verhuren? Zeker bij tv producties, ontwikkeling van bedrijfsvideo’s en commercials is het van belangrijk om verder te kijken dan alleen de resolutie van een led scherm. Er zijn namelijk meerdere factoren die de kwaliteit van beelden bij gebruik van camera’s bepalen. Daarom vermelden wij vaak de belangrijkste schermspecificaties op onze offertes.

BEPERK DODE PIXELS TOT HET MINIMUM

Wij hebben een allergie voor dode pixels en doen er daarom alles aan ze te voorkomen. Ten eerste door bij aanschaf te kiezen voor Nationstar leds en een gouden draadverbinding of een harde beschermlaag welke helpt tegen stootschade. Daarnaast wordt voor vertrek iedere led tegel getest en controleren wij bij opbouw nogmaals iedere pixel. Op deze hebben wij reeds voor honderden klanten een perfect scherm geplaatst en wordt ook in de toekomst de kans op defecten tot het minimum beperkt.

led scherm voor tv productie in ziggo dome amsterdam
led scherm voor video productie in amsterdam

WIJ BIEDEN TECHNISCHE ONDERSTEUNING TIJDENS UW PRODUCTIE

Wilt u tijdens een tv productie, opname van een videoclip of de ontwikkeling van een commercial gebruik maken van de stand-by service of technische ondersteuning van onze vakmensen? Geen probleem. Wij stellen onze kennis ter beschikking tegen scherpe tarieven; ook als de service gewenst is op zogenoemde onregelmatige tijdstippen (avonduren, nacht, weekenden).

VEELZIJDIGE HARDWARE VOOR UITSTEKENDE VIDEO PROCESSING

A-kwaliteit led schermen gecombineerd met de juiste hardware vormen een goed team en zorgen niet alleen voor een uitstekende beeldkwaliteit, maar ook voor flexibiliteit en de mogelijkheid op het leveren van maatwerk. Wij kunnen bijvoorbeeld precies de kleurbalans, intensiteit, contrastwaarde, saturatie en kleurtemperatuur naar smaak van onze klant aanpassen. Een pre die door meerdere klanten als zeer prettig werd ervaren.

Heeft u onze website rustig bekeken en denkt u dat wij wellicht een goede partner kunnen zijn bij de productie van uw tv programma, bedrijfsfilm, videoclip of andere content? Informeer geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden. 

Topkwaliteit led schermen voor de zakelijke markt
Ontdek waarom meerdere productiebureaus kozen voor onze producten.