Geluid Huren

Wilt u geluid huren? Als onderdeel van een geluidsverzorgingsbedrijf kunnen wij vanzelfsprekend het volledige audiopakket verzorgen voor uw evenement. Dankzij onze rijke ervaring weten wij dat de meest geschikte geluidsinstallatie per project sterk kan verschillen. Bij een rockconcert bijvoorbeeld wenst u van andere apparatuur gebruik te maken dan bij een congres met louter presentaties. 

GELUID HUREN MET PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Aangezien wij streven naar volledige klanttevredenheid zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u gebruik kunt maken van de meest geschikte geluidsinstallatie voor uw project. Indien gewenst kunt u bovendien de knoppen laten bedienen door onze ervaren geluidstechnici, zodat u zich volledig kunt focussen op de overige aspecten van uw project. Met een gerust hart geluid huren doet u bij Grootbeeldscherm.nl

geluid huren - electro voice line-array plus electro voice xsub luidsprekers almelo deventer enschede

EV LINE-ARRAY + XSUBS

Topkwaliteit voor het grote werk: Electro Voice Line-Arrays i.c.m. de magnifieke EV Xsubs, aangestuurd door digitale versterkers en Klark Teknik DN9848E System Controller.

compacte geluidsinstallatie huren zwolle hengelo deventer

COMPACTE GELUIDSETS

Voor de kleinere- en middelgrote events beschikken wij over compacte geluidsinstallaties van gerenommeerde A-merken. Ook voor outdoor gebruik.

geluid huren - turbosound iq8 actieve luidspreker

ACTIEVE LUIDSPREKERS

Nog niet bekend met het strakke geluid van Turbosound? De IQ8 luidspreker met een ingebouwde versterker is een fraaie, compacte speaker geschikt voor zeer veel toepassingen.

geluid huren - catchbox hardenberg almelo enschede

CATCHBOX

Een draadloze werpmicrofoon welke reeds voor vele projecten een meerwaarde is gebleken. Breekt het ijs, maakt discussies luchtig en vergroot interactie met het publiek.

geluid huren - draadloos conferentiesysteem vergadersysteem discussiesysteem - overijssel deventer hardenberg zwolle

CONFERENTIESYSTEMEN

Bij vergaderingen, conferenties en discussies op professioneel niveau kunt u gebruik maken van onze (draadloze) vergadersystemen met tot wel 60 discussieposten.

geluid huren - draadloze head set handmicrofoon revermicrofoon - almelo hengelo enschede

DRAADLOZE MICROFOONS

Wensen uw sprekers of artiesten gebruik te maken van draadloze techniek? Wij beschikken over tientallen draadloze handmicrofoons, head sets en revermicrofoons.

WILT U MEER DAN ALLEEN GELUID HUREN?

U heeft het wellicht reeds elders op onze website gelezen; Grootbeeldscherm.nl mag zich met zijn ruim veertig-jarige ervaring scharen onder de meest ervaren audiovisuele specialisten van Nederland. Daar wij een audiovisueel verhuurbedrijf zijn kunt u bij ons meer dank enkel het geluid huren, wij beschikken eveneens over een zeer uitgebreid productaanbod op het gebied van zowel elektra, beeld, verlichting en rigging. Een kleine indicatie van ons gehele assortiment kunt u vinden op deze pagina.

WIJ LEVEREN GELUID OP VEEL LOCATIES

Veel partijen in onze regio kiezen ervoor gebruikt te maken van onze geluidsapparatuur. De kans is dan ook groot dat u ons reeds in Overijssel aan het werk heeft gezien, bijvoorbeeld in de omgeving van: Deventer, Zwolle, Enschede, Hengelo, Almelo of Hardenberg. Ons verzorgingsgebied reikt echter verder dan de provinciegrenzen. Wij zijn er trots op dat wij ook regelmatig worden ingeschakeld om projecten door het gehele land, en zelfs in het buitenland, van professionele audio-apparatuur te voorzien.

Wilt u geluid huren voor uw evenement?
Ontdek wat wij met onze rijke ervaring voor u kunnen betekenen.