GELUID HUREN

Geluid is waar het bij ons ooit mee begon. In een tijd waarin led schermen nog niet bestonden, was de verhuur van geluid onze core business. Eerst hoofdzakelijk bij feesten en partijen, maar al snel ontwikkelde ons bedrijf zich tot serieuze speler op de professionele business to business markt. Dankzij onze rijke ervaring, specialistische kennis en concurrerende tarieven besluiten bedrijven uit – binnen en buitenland – ons geluid te huren voor onder andere beursstands, presentaties en concerten.

GELUID VOOR UW PRESENTATIE

Een compacte geluidsset voor vijftig gasten of complete geluidsinstallatie voor vijfduizend personen. Draadloze head sets, een hand microfoon of werpmicrofoon. Huur ook de perfecte apparatuur voor uw presentatie.

GELUID HUREN VOOR UW STAND

Verhuur van geluid is ons vak, sinds jaar en dag zijn wij hier in gespecialiseerd. Wij investeren in de beste kwaliteit en nodigen u graag uit voor een demonstratie, zodat u kunt horen welk geluid u kunt huren voor in uw beursstand.

GELUID VOOR UW CONCERTEN

Wij bieden u de mogelijkheid kraakhelder geluid te huren voor uw concert. Is dit waar u als organisator van een muzikale show naar op zoek bent? Informeer dan vrijblijvend wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

led scherm en geluid bij presentatie in rijssen - twente - overijssel
LED Scherm Huren Rotterdam - Beurs Ahoy - Stand Stocexpo

OPTREDENS MET ONS GELUID

Optreden Gerard Joling
Optreden van Jannes
Lokale Maestro

GELUID HUREN MET TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Beschikt u niet over de benodigde kennis om de geluidsknoppen te bedienen tijdens uw evenement? Geen probleem; onze professionals staan voor u klaar en bieden u graag technische ondersteuning bij uw project. Zij beschikken over jarenlange praktijkervaring. Bij ons kunt u dus met een gerust hart geluid huren; zodat u zich volledig kunt richten op alle andere punten die uw aandacht nodig hebben.

MEER INFORMATIE OVER DE VERHUUR VAN GELUID

Wij hopen dat onze website u een goed beeld heeft gegeven van onze producten, dienstverlening en ervaring. Mocht u denken dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, voel u dan vrij contact met ons op te nemen. Wij staan met positieve energie voor u klaar om samen te brainstormen over de beste invulling op het gebied van geluid bij uw project. U bent natuurlijk ook welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten.

WILT U GOED GELUID HUREN VOOR UW PROJECT?
INFORMEER DAN SNEL OF WIJ IETS VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN