INFORMATIE SCHERM HUREN

Spijtig genoeg is er in deze periode veel vraag naar grote informatieschermen; maatregelen moeten namelijk worden gecommuniceerd om ervoor te zorgen dat bezoekers op de hoogte zijn van de geldende maatregelen. Deze informatievoorziening is natuurlijk mogelijk met statische signing, maar een led totem is een nog veel krachtigere manier om een boodschap uit te dragen. Meer hierover proberen wij op deze pagina uit te leggen.

MULTIFUNCTIONELE LED INFORMATIE SCHERMEN

Onze dynamische informatieschermen hebben volgens veel ondernemers een grote meerwaarde ten opzichte van statische signing. Tevens is het een voordeel dat het u de mogelijkheid biedt om niet alleen te informeren, maar bijvoorbeeld ook reclame of een positieve paasgroet te tonen aan bezoekers.

EEN PLUG ‘N PLAY INFORMATIESCHERMEN

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten onze informatieschermen maximaal kunnen benutten, daarom bieden wij een gebruiksvriendelijke opstelling welke in veel gevallen zelfs plug ’n play zullen zijn. De content kunt u zelf ontwerpen, maar indien gewenst kunnen wij hiervoor ook bedrijven uit ons netwerk aanbevelen.

groot informatie scherm huren voor weergave van advertenties in overijssel?

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING IN OVERIJSSEL

Wij zijn veelvuldig actief in Overijssel; dankzij onze centrale ligging in deze provincie zijn onze professionals altijd dichtbij. Mocht u vragen/ problemen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar. Ons team heeft absoluut geen negen tot vijf mentaliteit; ook in de avonden of in het weekend beantwoorden wij met alle liefde uw vragen.

ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSTELLING

Onze informatieschermen worden in een zeer gebruiksvriendelijke opstelling opgeleverd. Het scherm kan dan ook eenvoudig door onze klanten zelf worden gebruikt. Heeft u desondanks toch twijfels? Bij oplevering bieden wij u alle gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot de werking van onze producten.

FRAAIE LED INFORMATIEZUILEN BESCHIKBAAR

Klopt gerust eens bij ons aan wanneer u graag meer informatie wenst te ontvangen m.b.t. het huren van een led informatiezuil. Deze led totems zijn uitstekend van kwaliteit, per direct leverbaar en beschikbaar in onderstaande afmetingen:

1,0 x 2,0 meter   |   1,0 x 2,5 meter   |   1,5 x 2,5 meter   |   1,5 x 3,0 meter

Waarvoor te gebruiken? Deze informatiezuilen kunnen bijvoorbeeld van waarde zijn rondom stembureaus tijdens tweede kamerverkiezingen of als etalagescherm tijdens de decembermaand.

Wij werken op een verantwoordelijke manier en zullen immer de geldende maatregelen in acht nemen bij het uitvoeren van onze activiteiten. Een led informatiezuil bijvoorbeeld kan door slechts 1 persoon worden opgebouwd. Komt u bij ons aan de zaak? Dan zullen wij voldoende afstand houden. Eveneens liggen er ontsmettingsmiddelen en beschermingsmaterialen voor u klaar.

Zoekt u een informatiescherm voor uw onderneming?
Neem contact met ons op voor meer informatie mbt onze producten.