UWS6 LED BANNER HUREN

Bij Grootbeeldscherm.nl kunt u fraaie UWS6 LED Banner huren met een ultra wide screen beeldverhouding, welke een leuke eyecatcher is voor uiteenlopende projecten. Wij leveren deze fraaie plug ’n play oplossing tegen een zeer scherpe prijs, waardoor het ook voor partijen met een kleiner budget betaalbaar wordt om in het oog te springen van een groot publiek. Wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden.

goedkoop: led banner huren als dj booth - stage decoration / tentfeesten - voor uw beurssand - lage prijs. Hardenberg, Haaksbergen, Raalte, Bathmen, Nijverdal, Holten, Ommen. Twente - Overijssel

UWS6 LED BANNER HUREN – ZEER LAGE OPBOUWKOSTEN

De UWS6 LED Banner is een compleet kant-en-klaar systeem welke in no-time geplaatst kan worden. U kunt het scherm snel op een ondergrond plaatsen, maar eveneens eenvoudig en zeer snel ophangen. In de meest gevallen zal het plaatsen van het systeem zo makkelijk gaan, dat wij geen opbouwkosten in rekening hoeven te brengen.

UWS6 LED BANNER HUREN – TOPKEUZE VOOR VELE PROJECTEN

Onze UWS6 LED Banner is met een pixeldichtheid van 27.777 pixels per vierkante meter een prima keuze voor diverse doeleinden. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van projecten waarbij onze UWS6 LED Banner een meerwaarde kunnen zijn:

> DJ Booth
> Beursstands
> Stage Decoration

Breedte 2,30 m
Hoogte 1,15 m
Beeldoppervlak 2,65 m2
Beeldpunten 73.728
LED Video Proswitch Inbegrepen
LED Control System Pro Inbegrepen
Data/ Power Cables Inbegrepen
Hanging System Inbegrepen

UWS6 LED Banner Huren – Een fraaie plug ’n play oplossing

De compacte LED wall is plug ’n play dankzij de standaard meegeleverde LED Video Proswitch en het LED Control System Pro. De LED Video Proswitch biedt de mogelijkheid om nagenoeg alle denkbare hardware aan te sluiten op het scherm. De volgende inputs zijn beschikbaar:

 HDMI, VGA, DVI, Video-composiet, Video-component, Display poort en SDI(3G).

Met het LED Control System Pro eenvoudig de helderheid van het LED scherm naar eigen smaak aanpassen

Een Ultra Wide Screen LED Banner huren voor uw project?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden