LED BEURSWAND HUREN

Wilt u een LED beurswand huren voor uw beursstand? Wij reizen door Europa om dynamische wanden te bouwen in congres- en expositiecentra. De mogelijkheid bewegende beelden te tonen onderscheidt u van beursstands met ‘standaard’ statische wanden. Een hogere attentiewaarde en betere informatieoverdracht; dat is toch wat iedere ondernemer nastreeft? Onthoud: Één beeld zegt meer dan duizend woorden.

LED BEURSWAND HUREN – ZEER VEEL ERVARING

Elders op deze pagina heeft u reeds kunnen lezen dat talloze bedrijven er voor hebben gekozen een LED beurswand bij ons te huren. Wij reisden af naar onder andere België, Duitsland, Frankrijk, Kroatië en talloze steden in Nederland om high-resolution led videowalls in beursstands op te leveren welke van grote waarde bleken voor onze afnemers.

EEN MODULAIRE LED BEURSWAND OP MAAT

Wij beschikken over diverse high-resolution led videowalls, waarmee een beurswand gecreëerd kan worden. Onze modulaire displays (50 x 50 cm) kunnen in de door u aangegeven afmetingen worden opgebouwd. De LED schermen kunnen in een wand worden geplaatst, maar ook een complete stand-alone achterwand vormen.

LED wand huren Amsterdam
led beurswand oftewel led scherm huren voor beursstands
LED Beurswand / Interactieve Videowall Huren voor uw beursstand

ENKELE VOORDELEN VAN EEN LED WAND

+ ZEER SCHERPE VERHUURTARIEVEN
+ EEN AANSPREEKPUNT; KORTE LIJNEN
+ ONDERSCHEIDENDE ATTENTIEWAARDE
+ ACHTERWAND MET BEWEGENDE BEELDEN
+ MEER DAN 12,5 JAAR LED SCHERM ERVARING

MEER INFORMATIE OVER LED BEURSWANDEN

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot onze ervaring op het gebied van led wanden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de talrijke mogelijkheden te ontdekken. Eveneens bent u van harte welkom bij onze zaak om onze producten met eigen ogen te aanschouwen. Wij gaan graag met u in gesprek.

Zie ook:    Event Amsterdam   |   EENA   |   Polyclose   |   TechEx Europe

OP ZOEK NAAR EEN DYNAMISCHE LED BEURSWAND VOOR UW STAND?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN