LED BEURSWAND HUREN

Grootbeeldscherm.nl is een geschikte business partner voor eenieder die overweegt een complete LED Beurswand te huren voor zijn/haar stand. Wij beschikken over vierkante meters high-resolution led videowalls waarmee u een prachtige beurswand kunt creëren. Onze modulaire displays, met afmetingen van 50 x 50 centimeter, kunnen opgebouwd worden in de door u gewenste afmetingen. De kwalitatief hoogwaardige beeldschermen bieden u een videowand met bewegende beelden, magnifieke kleurweergave en vlekkeloos beeld. LED videoschermen kunnen netjes in een wand worden gebouwd, maar ook een complete stand-alone achterwand vormen. 

LED BEURSWAND HUREN – ZEER VEEL ERVARING

Eerder op deze pagina heeft u reeds kunnen lezen dat talloze bedrijven er voor hebben gekozen een LED beurswand bij ons te huren. Wij reisden af naar onder andere België, Duitsland, Frankrijk, Kroatië en talloze steden in Nederland om high-resolution led videowalls in beursstands op te leveren. Een voorbeeld hiervan ziet u hiernaast.

EEN LED ACHTERWAND BIEDT VELE VOORDELEN

+ ZEER SCHERPE VERHUURTARIEVEN
+ EEN AANSPREEKPUNT; KORTE LIJNEN
+ ONDERSCHEIDENDE ATTENTIEWAARDE
+ ACHTERWAND MET BEWEGENDE BEELDEN
+ MEER DAN 12,5 JAAR LED SCHERM ERVARING

Wilt u meer informatie met betrekking te ontvangen met betrekking tot onze ervaring/de mogelijkheden voordat u besluit een led beurswand voor uw stand te huren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Eveneens bent u van harte welkom bij onze zaak om onze producten met eigen ogen te aanschouwen.

WILT U EEN FRAAIE LED BEURSWAND HUREN?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN