OLB8 LED BORD HUREN

Op zoek naar een Outdoor LED Bord welke u tegen een zeer scherpe prijs kunt huren? Wij verhuren Outdoor LED Walls met een beeldoppervlak van zes vierkante meter tegen een aantrekkelijk laag tarief. Profiteer van 15.625 beeldpunten per vierkante meter en een lichtsterkte van maar liefst 10.000 nits!  Wij vinden het prettig dat wij het huren van een LED Scherm voor een hele grote groep betaalbaar kunnen maken.

goedkoop outdoor led bord huren - festival, dj booth, beurs. Almelo, Hengelo, Enschede, Hardenberg,Twente Overijssel

OLB8 LED BORD HUREN – MINIMALE OPBOUWKOSTEN

Onze OLB8 Outdoor LED borden zijn kant-en-klaar ingebouwd in een frame, waardoor ze al zeer snel na aankomst in gebruik genomen kunnen worden. Dankzij de ophangogen kan het scherm niet alleen op een ondergrond worden geplaatst, maar eveneens snel en makkelijk worden opgehangen. Hierdoor hoeven wij in de meeste gevallen geen opbouwkosten in rekening te brengen.

OLB8 LED BORD HUREN – GESCHIKT VOOR VELE PROJECTEN

Dankzij de pixeldichtheid van 15.626 per vierkante meter en de immense lichtopbrengst zijn deze LED Borden geschikt voor verrassend veel toepassingen. Plaats aan beide zijden van uw podium een groot scherm voor weergave van live-beelden van optredens, creëer fraaie stage decoration voor spetterende lichtshows of toon uw promotievideo tijdens beurzen in de open lucht. Dit is slechts een kleine greep uit de talrijke mogelijkheden. Ontdek snel of dit bord ook iets voor u kan betekenen.

Breedte 3,08 m
Hoogte 2,05 m
Beeldoppervlak 6,29 m2
Beeldpunten 98.304
LED Video Proswitch Inbegrepen
LED Control System Pro Inbegrepen
Data/ Power Cables Inbegrepen
Hanging System Inbegrepen

OLB8 LED BORD HUREN – EEN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJKE PLUG ’N PLAY OPLOSSING

Wij hebben gebruiksgemak hoog in het vaandel staan; wij streven immer naar een oplevering waarbij onze apparatuur door onze klanten zelf kunnen worden bediend. Met onze OLB8 LED Borden zijn wij hier wederom in geslaagd. Wij leveren deze schermen indien gewenst namelijk inclusief LED Video Proswitch en een LED Control System Pro. De LED Video Proswitch biedt de mogelijkheid om nagenoeg alle denkbare hardware aan te sluiten op het scherm. De volgende inputs zijn beschikbaar:

 HDMI, VGA, DVI, Video-composiet, Video-component, Display poort en SDI(3G).

Met het LED Control System Pro eenvoudig de helderheid van het LED scherm naar eigen smaak aanpassen. Zo kunt u het scherm dimmen na zonsondergang, maar kunt u extra kracht genereren wanneer de zon volop schijnt.

Een OLB8 Outdoor LED Bord huren voor uw project?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden