EVENEMENTENWAGEN | PODIUMWAGEN | HULDIGINGSWAGEN HUREN

Wij hebben geïnvesteerd in nieuwe apparatuur om een complete led evenementenwagen/ podiumwagen te realiseren. Het betreft een grote trailer welke is uitgerust met een groot high-resolution daglicht led scherm, plus optioneel een krachtige geluidsinstallatie en verlichting. Als u kiest voor dit systeem, zult u profiteren van het enorme gebruiksgemak en de talrijke mogelijkheden. Ideaal als huldigingswagen, bij sinterklaasintochten, voor public viewing, optredens en veel andere toepassingen.

MULTIFUNCTIONEEL SYSTEEM

Het feit dat het een systeem standaard is uitgerust met een compleet audiovisueel pakket en groot podiumoppervlak zorgt er voor dat dit product een goede keuze is voor uiteenlopende projecten.

MINIMALE OPBOUWKOSTEN

Ander voordeel is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Omdat al onze apparatuur standaard is ingebouwd, kan het al zeer snel na aankomst door u in gebruik worden genomen. De opbouwkosten zijn hierdoor minimaal.

VEEL REGIEAPPARATUUR

Dankzij de vele hardware / regie apparatuur, kunnen bijna alle denkbare audio en video bronnen worden aangesloten. Indien gewenst, kan het pakket volledig naar uw wens worden uitgebreid. De mogelijkheden zijn talrijk.

evenementenwagen led scherm geluid openlucht kerkdienst
podiumwagen in overijssel tijdens sinterklaasviering. met geluid dus ook geschikt voor sinterklaasintocht.
evenementenwagen met led scherm

PROFITEER VAN MEER DAN DERTIG JAAR AUDIOVISUELE ERVARING

Naast onze kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zult u profiteren van onze decennialange praktijk ervaring. Al vele jaren maken zowel nationale en internationale organisaties gebruik van onze producten bij projecten in vele Europese landen. Bezoek alvast onze showcase-pagina om te ontdekken welke organisaties in het verleden gebruik hebben gemaakt van onze producten en dienstverlening.

MEER OVER ONZE MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENWAGEN

Het scherm is uitermate geschikt om te gebruiken bij daglicht; zoals men reeds op vele plaatsen in Nederland heeft kunnen ervaren. De helderheid van een led scherm ligt veel hoger dan die van een beamer. Wel is ons advies – om een mooi resultaat te waarborgen – om het scherm niet direct met zonlicht te laten confronteren. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen met betrekking tot onze evenementenwagen.

PRODUCTSPECIFICATIES

> 7,00 / 11,80m2 LED Scherm
> Complete geluidsinstallatie
> Veel vierkante meters vloeroppervlak
> Nagenoeg Plug ’n Play opgeleverd
Podiumwagen | huldigingswagen

LED PODIUMWAGEN | HULDIGINGSWAGEN HUREN VOOR UW PROJECT?
INCLUSIEF LED SCHERM, LICHT, GELUID EN RUIM VLOEROPPERVLAK VOOR EEN SCHERPE PRIJS