LED RECLAMEZUIL HUREN

Het huren van een led reclamezuil is een goede kans om op subtiele wijze te adverteren. Deze producten hebben een enorme attentiewaarde, maar zijn niet te overheersend aanwezig in uw zaak. Informeer vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden wanneer u interesse in het huren of kopen van dit type led banner, welke eveneens uitermate geschikt is als informatiezuil.

VOORDELEN VAN EEN LED RECLAMEZUIL

Een LED Reclamezuil zorgt voor aanzienlijk meer impact dan een statisch exemplaar. De mogelijkheid om bewegende beelden te tonen, i.c.m. de enorme helderheid, zorgen voor een ongeëvenaarde attentiewaarde. Iedere dag kunt u een nieuwe video laten zien, waardoor u op een verrassende manier kunt blijven adverteren.

BETAALBAAR EN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK

U kunt onze producten huren tegen een scherpe prijs. Daarnaast willen wij graag nogmaals het gebruiksgemak benadrukken, de door ons geleverde opstelling is (nagenoeg) plug ’n play. Ook hebben wij enkele occasions te koop staan voor een mooie prijs. Geïnteresseerd? Kom gerust eens langs in Overijssel voor een productdemonstratie.

DIVERSE TOPMERKEN GINGEN U VOOR

Onze videoschermen hebben vaak bewezen een enorme promotionele meerwaarde te hebben. Bij projecten van topmerken als ING Nederland, Singapore Airlines, Red Bull, Oracle en BNP werd er gekozen voor onze ledwalls vanwege o.a. een uitstekende beeldkwaliteit en professionele ondersteuning. Ook regionaal, in Overijssel, hebben wij onze producten mogen plaatsen. Klanten uit onder andere Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Zwolle, Hardenberg, etc. gingen u voor.

Zie ook:   Ons werk in beeld

  • led reclamezuil in etalage

LED RECLAMEZUIL – ENKELE SPECIFICATIES

> Afmetingen: 1,0 x 2,5 m
> Inclusief: Control system
> Inputs: VGA, DVI & HDMI
> Weinig stroomverbruik: 220v
Optioneel: Stabiliteitsconstructie

PROFITEER VAN PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Leun op meer dan 12,5 jaar led scherm ervaring. Wij behoren niet alleen tot de meest ervaren spelers op de markt, wij zijn ook nog eens uitstekend bereikbaar. Ook in de avonduren of het weekend kunt u zonder schroom contact met ons opnemen. Wij zullen er alles aan doen om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wenst u aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot onze led reclamezuilen? Neem gerust contact met ons op; onze professionals vertellen u graag meer over dit product. Tevens kunt u ons natuurlijk, zoals reeds eerder vermeldt, bezoeken in Overijssel. Dat biedt u de mogelijkheid om onze producten zelf te beoordelen.

WIJ VERHUREN EN VERKOPEN PRACHTIGE LED RECLAMEZUILEN
WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER OVER DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN VAN DIT PRODUCT.