LED SCHERM AANHANGER HUREN

Wil je een led scherm aanhanger huren? Wellicht kunnen wij je hiermee van dienst zijn. Zowel wij als de partijen waar wij mee samenwerken beschikken over een mooie vloot led schermen op aanhangwagens, welke je tegen een goede prijs kunt huren. Dankzij de focus op prijs en kwaliteit, is het huren van een led scherm aanhanger voor steeds meer partijen een betaalbare optie geworden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer geheel vrijblijvend wat wij voor je kunnen betekenen.

LED SCHERM AANHANGWAGENS GROOT EN KLEIN

Wij bieden led schermen op een aanhanger aan; variërend in grootte van vier tot en ongeveer vijf-en-twintig vierkante meter. Vooraf krijg je een vast aanspreekpunt, dit zorgt voor duidelijkheid en korte lijnen. Deze heeft, tenzij hij op vakantie is, meestal ook buiten kantooruren tijd om vragen te beantwoorden. Ter plekke word je geholpen door een prof, welke al op veel plaatsen zijn systeem heeft bezorgd.

AANHANGER MET HET MEEST GESCHIKTE SCHERM

Het meest geschikte led scherm kan per situatie verschillen. De kans is daarom groot dat onze professionals u een paar vragen gaan stellen; zodat zij een beeld kunnen vormen van de situatie om vervolgens een voorstel op te stellen waarvan zij denken dat deze het best bij uw project past. Wij willen u natuurlijk een videowall aanbieden, die voor u het beste resultaat oplevert.

led scherm aanhangwagen of trailer huren
led scherm aanhanger / trailer huren

WIJ ZORGEN VOOR BEZORGING IN HEEL NEDERLAND & BELGIË

Grootbeeldscherm.nl is een audiovisueel specialist; welke reeds sinds 2007 gespecialiseerd is in de verhuur van led schermen. Door de jaren heen hebben wij onze led schermen in vele Europese landen mogen opstellen bij beurzen, concerten en conferenties. Nu kunnen wij ook zorgen voor een led scherm aanhanger op locatie; in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld België of Duitsland. Vanuit Overijssel, rijden aanhangers van hot naar her. Omdat wij een allround audiovisueel specialist zijn; kan eventueel kan ook voor een passende geluidsinstallatie worden gekozen

EEN LED SCHERM AANHANGER HUREN TIJDENS HET EK VOETBAL

We zijn er weer bij en dat is prima, viva Hollandia! Voor het eerst in jaren hebben ‘wij’ ons weer weten te plaatsen voor het EK voetbal. En het goede nieuws is; ook buiten mogen er weer led schermen worden geplaatst. Ben jij op zoek naar een groot scherm om te huren tijdens het ek voetbal? Dan is een scherm op een aanhanger misschien wel iets voor jou! Het grote voordeel hiervan: 0 euro montagekosten. Het scherm wordt bezorgd, is in no-time klaar voor gebruik en na afloop ook zo weer afgebroken. Ze zijn te huur tegen marktconforme tarieven. Interesse? Wees snel, want op = op!

WILT U EEN LED SCHERM OP EEN AANHANGER HUREN?
INFORMEER SNEL NAAR DE SCHERPE HUURTARIEVEN