LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN DUITSLAND

Bent u zich aan het voorbereiden op een project in Duitsland en zoekt u een kundig leverancier welke tegen een goede prijs een led scherm op locatie kan installeren? Grootbeeldscherm.nl heeft afgelopen jaren onder andere led walls mogen plaatsen in onder andere Berlijn, Frankfurt, Keulen, Hannover, Essen, Nürnberg en Düsseldorf. Op deze website vindt u meer informatie met betrekking tot huren van een scherm, onze ervaring en de talrijke mogelijkheden; wij hopen u hiermee een goed beeld van onze producten en dienstverlening te geven.

CONCERTEN IN DUITSLAND

Wij zijn trots op het feit dat door ons geleverde led schermen een meerwaarde bleken tijdens shows in enkele van de grotere indoor venues van Duitsland, in bijvoorbeeld: Hannover, Mannheim en Berlijn.

LED SCHERM TIJDENS BEURS

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede service zorgden er voor dat bedrijven besloten een led scherm bij ons te huren voor beursstands in: Hannover, Berlijn, Frankfurt, Keulen, Essen, Düsseldorf en Neurenberg.

OVERIGE PROJECTEN DUITSLAND

In Duitsland werden onze led schermen, overige producten of dienstverlening eveneens gebruikt t.b.v. o.a. feesten en een tv-productie. Tevens maakten wij public viewing mogelijk voor onze oosterburen tijdens het EK Voetbal.

led scherm in stand eurotier hannover messe - agritechnica
led scherm huren tijdens concenten in duitsland
led scherm in duitsland. Zoekt u een scherm voor projecten in frankfurt, nurnberg of munchen?

WIJ ZIJN BEKEND MET DE IN DUITSLAND GELDENDE RICHTLIJNEN

Bij ons staat veiligheid altijd voorop. In Duitsland denken ze hier niet anders over; er moet dan ook rekening gehouden worden met strenge richtlijnen, welke vaak nog een stap verder gaan in Nederland. Dankzij onze rijke ervaring zijn wij op de hoogte van de meeste regelgeving. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken; u kunt zich met een gerust hart richten op de overige aspecten van uw project.

LEVERANCIER VAN LICHT, GELUID, TRUSS & RIGGING

Als onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf bieden wij u de mogelijkheid om eveneens de verlichting, het geluid en/of een truss constructie voor uw project te huren. Zo beperkt u de transportkosten en hoeft u slechts met enkele partijen te communiceren. Ook zult u ook nog eens profiteren van gunstige stapelkorting.

NEEM CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE

Wij hopen met onze website een goed beeld te hebben geschetst van onze producten en dienstverlening. Mocht u echter aanvullende informatie wensen te ontvangen, dan horen wij het graag. Ons team staat u graag te woord. U bent natuurlijk ook altijd welkom als u onze producten eens wilt bezichtigen.

Wilt u een led scherm huren voor projecten in Duitsland?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden