GROOT LED SCHERM HUREN FORMULE 1

Lijkt het u leuk om buiten te genieten van Formule 1? Dan is het huren van een groot led scherm misschien wel iets voor u. Volg de titelrace van Max Verstappen live op een groot scherm; bijvoorbeeld op het terras of tijdens een vriendenweekend. Door de jaren heen hebben wij reeds op meerdere plekken in het land een led wall mogen plaatsen bij diverse race events en onlangs nog was de GP in Oostenrijk op twee locaties te volgen op een outdoor led scherm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

LED SCHERM HUREN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Onze mobiele daglicht led schermen zijn te huur voor een verrassend scherpe prijs. Zo huurt u al een 10m2 mobiel p6 daglicht led scherm vanaf Euro 675,-. Dit mobiele systeem beschikt over een compleet ingerichte regieruimte en biedt u onder andere navolgende inputs: HDMI, VGA, SDI, DVI, video composiet, video component. Het systeem is normaal gesproken binnen 10 minuten na aankomst klaar om in gebruik te worden genomen; de opbouwkosten worden hierdoor tot het minimum beperkt.

IN DE AVONDUREN EEN ANDERE ACTIVITEIT

In de middag Formule 1; in de avond een pubquiz, karaoke of openluchtbioscoop. Wij herinneren u er graag aan dat ons scherm u talrijke mogelijkheden biedt. U bent zodoende niet gebonden aan enkel een Formule 1 race, u kunt het scherm later op de dag eveneens gebruiken voor andere activiteiten welke zorgen voor amusement en een verhoging van uw omzet. Kortom: Iedereen blij. Dat klinkt u toch ook als muziek in de orgen?

WIJ ZORGEN VOOR EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Bent u niet op zoek naar een groot scherm; maar wilt u eveneens een geluidsinstallatie huren? Dan is het goed om te weten dat wij als onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf, eveneens de gewenste geluid set voor uw project kunnen faciliteren. Een compacte set voor een klein terras of een grote installatie voor een pleinfeest, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo kunnen uw gasten de formule 1, live optredens, een pubquiz, etcetera. perfect volgen.

Groot led scherm huren zaandam - city karting

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden als het u leuk lijkt Formule 1 te kijken op een groot scherm in de openlucht. Onze experts vertellen u graag over de talrijke mogelijkheden. Om alvast een beeld te krijgen van onze producten; neem dan eens rustig een kijkje op onze referentiepagina.

ORGANISEER EEN FORMULE 1 FEESTJE IN DE OPENLUCHT
WIJ KUNNEN EEN GROOT LED SCHERM EN HET GELUID VOOR U VERZORGEN