LED SCHERM HUREN ALMELO

Bent u tijdens de voorbereiding van een project in Almelo op zoek naar een groot led scherm? Wij beschikken over een ruim assortiment met vele vierkante meters aan indoor, outdoor en mobiele led scherm. Dankzij ons ruime productaanbod kunnen wij voor nagenoeg ieder project het meest geschikte led scherm huren. Meer over onze producten en rijke ervaring leest u op deze pagina.

LED SCHERM IN HET THEATER

Door de jaren heen hebben wij meerdere malen een groot videoscherm geplaatst in meerdere theaters in Almelo. Ook droegen onze LED schermen bij aan vele corona proof buiten bioscopen, drive through evenementen en openluchttheaters.

PRESENTATIES IN ALMELO

Veel bedrijven uit Almelo kozen tijdens presentaties voor onze videoschermen. Welk scherm het geschikt is voor uw toepassing, is onder afhankelijk van: De groepsgrootte, het budget en de hoeveelheid daglicht. Ontdek welk scherm voor u het meest geschikt is

TOPSPORT IN ALMELO

Tijdens meerdere topsportevenementen in Almelo werd gebruik gemaakt van onze video schermen, bijvoorbeeld in de binnenstad en IISPA. Hierdoor kregen sponsoren extra exposure, maar werd ook public viewing mogelijk tijdens o.a. het EK Voetbal.

led scherm in theater te almelo
led scherm voor presentatie in almelo
led scherm licht en geluid tijdens nieuwjaarsreceptie almelo
led scherm tijdens ontdek hightech almelo event iispa

Ledscherm in beursstand van Almelose bedrijven

Wanneer u deelneemt aan een beurs, wilt u natuurlijk niet dat bezoekers uw stand ongezien voorbij lopen. Het huren van een led scherm helpt u bij het vergroten van de attentiewaarde van uw stand. Meerdere bedrijven uit Almelo kozen er daarom voor een led scherm van ons te gebruiken tijdens een beurs in binnen- en buitenland.

EEN TELEVISIE, BEAMER OF PROJECTIESCHERM HUREN?

Beamers met projectieschermen worden nog altijd veel gebruikt, vooral in ruimtes met niet al te veel daglicht. Deze producten kunt u bij ons huren tegen een scherpe prijs. Ook kunt u er voor kiezen gebruik te maken van onze 43, 49 of 65 inch 4K TV’s. Beiden type schermen kunnen op verschillende manieren worden opgehangen.

AUDIOVISUELE INVULLING HUREN VOOR UW PROJECT IN ALMELO

Veel klanten in de omgeving van Almelo kiezen er niet alleen voor een groot led scherm bij ons te huren. Zij maken eveneens gebruik van producten op het gebied van licht en geluid. Indien gewenst kunnen de knoppen worden bediend door onze vakmensen, zodat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over de techniek.

Is uw interesse gewekt en denkt u dat wij wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot onze producten, diensten en tarieven. Tevens bent u vanzelfsprekend van harte welkom bij ons aan de zaak voor een kennismaking. Let op: Bel voor de zekerheid even om te checken of wij aanwezig zijn.

LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN ALMELO
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden