LED SCHERM HUREN AMSTERDAM

Wilt u een led scherm huren voor een project in Amsterdam? Onze onderneming beschikt over A-kwaliteit led schermen, in diverse soorten en maten. Het uitgebreide assortiment zorgt er voor dat bij nagenoeg ieder project het meest geschikte videoscherm geleverd kan worden. Tevens zult u profiteren van onze expertise; al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van led walls, waardoor wij tot de meest ervaren bedrijven op de markt behoren. Afgelopen jaren werd er ook tijdens veel evenementen in Amsterdam gebruik gemaakt van onze led schermen. 

LED SCHERMEN RAI AMSTERDAM

Bedrijven uit binnen- en buitenland besloten onze led schermen te huren, om ze te gebruiken tijdens vakbeurzen in de RAI Amsterdam. Naast onze professionele dienstverlening, konden zij profiteren van vlekkeloos beeld, hoge resolutie en magnifieke kleurweergave.

LED WALLS OP UNIEKE LOCATIES

Bij projecten op fraaie locaties in – en rondom – Amsterdam werd er naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze videoschermen. Zo schitterden onze led schermen onder andere in het Amstel Hotel, Scheepvaartmuseum en de BAVO kathedraal in Haarlem.

OMGEVING VAN AMSTERDAM

Wij mogen ook in de omgeving van Amsterdam regelmatig led schermen en diensten leveren. Onze producten bleken o.a. van waarde tijdens zakelijke evenementen, festivals, feesten en sportevenementen. Haarlem, Zaandam, ‘t Gooi, etc. Overal werden onze led walls gebruikt.

HUUR EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Wij zijn de juiste partner voor organisaties die niet alleen een groot led scherm, maar een heel audiovisueel pakket bij één leverancier willen huren. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit een ruim aanbod op het gebied van onder andere beeld, geluid, audio, truss en podia. Kiest u voor een totaalpakket, dan kunt u rekenen op een mooie korting. Meerdere organisaties uit Amsterdam gingen u voor.

ONTDEK WAT U VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Bij ons kunt u een state-of-the-art led scherm huren tegen een scherpe prijs. De schermen worden geplaatst door een ervaren en kundig team; voor wiens werk een eerlijk tarief gerekend wordt. Omdat wij een hekel hebben aan het uurtje-factuurtje principe, zullen wij eventueel extra uitgevoerde werkzaamheden voor klanten nooit direct van de eerste minuut doorberekenen.

ONZE LED SCHERM ERVARING IN AMSTERDAM

Om u een beeld te geven van onze videowalls, diensten en ervaringen in Amsterdam hebben wij hieronder een beknopt overzicht geplaatst met enkele van onze referenties in onze hoofdstad.

MEER INFORMATIE M.B.T. ONZE DIENSTVERLENING IN AMSTERDAM

Bent u overtuigd van onze producten en dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te brainstormen over de beste audiovisuele invulling van uw project in Amsterdam. Mocht er aanvullende informatie gewenst zijn, schroom dan niet ons een e-mail te sturen met uw vragen.

LED Scherm huren voor uw event in Amsterdam?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie