LED SCHERM HUREN AMSTERDAM

Wilt u een led scherm huren voor een project in Amsterdam? Wij verhuren A-kwaliteit led schermen, in diverse soorten en maten. Het uitgebreide assortiment zorgt er voor dat bij ieder project het meest geschikte videoscherm geleverd kan worden. U kunt profiteren van onze expertise; al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van led walls, waardoor wij tot de meest ervaren aanbieders op de markt behoren. Afgelopen jaren werden onze led schermen tijdens veel evenementen in Amsterdam gebruikt.

LED SCHERMEN RAI AMSTERDAM

Bedrijven uit binnen- en buitenland huurden led schermen bij ons om te gebruiken tijdens een beurs in Amsterdam. Naast onze professionele dienstverlening, konden zij in de RAI profiteren van vlekkeloos beeld, hoge resoluties en uitmuntende kleurweergave.

LED SCHERM OP UNIEKE PLEK

Op fraaie locaties in Amsterdam en omstreken werd er gebruik gemaakt van onze led walls. De LED schermen schitterden onder andere in het Amstel Hotel, Scheepvaartmuseum en de Kromhouthal. Al deze klanten waren na afloop zeer te spreken over ons werk.

OMGEVING VAN AMSTERDAM

Ook in Haarlem, Zaandam en ’t Gooi werd er gebruik gemaakt van onze videoschermen en dienstverlening. Onze mobiele, outdoor en indoor led schermen bleken droegen bij aan diverse evenementen, festivals, feesten en sportevenementen.

HUUR EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Wij zijn de juiste partner voor organisaties die niet alleen een groot led scherm, maar een heel audiovisueel pakket bij één leverancier willen huren. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit een ruim aanbod op het gebied van onder andere beeld, geluid, audio, truss en podia. Kiest u voor een totaalpakket, dan kunt u rekenen op een mooie korting. Meerdere organisaties uit Amsterdam gingen u voor.

ONTDEK WAT U VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Bij ons kunt u een state-of-the-art led scherm huren tegen een scherpe prijs. De schermen worden geplaatst door een ervaren en kundig team; voor wiens werk een eerlijk tarief gerekend wordt. Omdat wij een hekel hebben aan het uurtje-factuurtje principe, zullen wij eventueel extra uitgevoerde werkzaamheden voor klanten nooit direct van de eerste minuut doorberekenen.

ONZE LED SCHERM ERVARING IN AMSTERDAM

Om u een beeld te geven van onze videowalls, diensten en ervaringen in Amsterdam hebben wij hieronder een beknopt overzicht geplaatst met enkele van onze referenties in onze hoofdstad.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING IN AMSTERDAM

Bent u overtuigd van onze producten en dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen in Amsterdam. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te brainstormen over de beste audiovisuele invulling van uw project. Mocht er aanvullende informatie gewenst zijn, schroom dan niet ons een e-mail te sturen.

LED Scherm huren voor uw event in Amsterdam?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie