LED SCHERM HUREN AMSTERDAM

Wilt u een groot LED Scherm huren voor projecten in Amsterdam? Wellicht is het dan goed om te weten dat Grootbeeldscherm.nl een rijke ervaring heeft in onze hoofdstad. Zo werd er onder andere veelvuldig gebruikt gemaakt van onze LED schermen tijdens meerdere aansprekende vakbeurzen & congressen in de RAI, formele events op unieke locaties, promotionele events en nog veel meer. Meer over onze ervaringen in Amsterdam en omstreken leest u op deze pagina.

LED SCHERMEN RAI AMSTERDAM

Diverse gerenommeerde bedrijven besloten een groot LED scherm van Grootbeeldscherm.nl te huren voor aansprekende vakbeurzen in de RAI Amsterdam. Zij profiteerden van het vlekkeloze beeld, de hoge resolutie en een magnifieke kleurweergave.

LED WALLS OP UNIEKE LOCATIES

Bij projecten op fraaie locaties in – en rondom – onze hoofdstad werd er naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze videoschermen. Zo schitterden onze led schermen onder andere in het Amstel Hotel, Scheepvaartmuseum en de BAVO kathedraal in Haarlem.

OMGEVING VAN AMSTERDAM

Wij reisden af naar Bloemdaal, waar wij fraaie led visuals leverden voor een evenement in de Beachclub Vroeger. Tevens kozen organisaties van diverse projecten in Haarlem, Zaandam en ‘t Gooi er voor een led scherm bij ons te huren. Kortom: Velen gingen u voor.

ENKELE LED SCHERM REFERENTIES AMSTERDAM

Om u een beeld te geven van onze videowalls, diensten en ervaringen in Amsterdam hebben wij hieronder een beknopt overzicht geplaatst met enkele van onze referenties in onze hoofdstad.

HUUR EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Wij zijn de juiste partner voor organisaties welke niet alleen een groot led scherm, maar graag een compleet audiovisueel pakket wensen te huren voor zijn/haar evenement. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit een zeer ruim aanbod het gebied o.a. beeld, licht, geluid, truss en podia. Dit – i.c.m. vele jaren ervaring, scherpe tarieven en A-kwaliteit apparatuur – overtuigde vele bedrijven er van gebruik te maken van onze dienstverlening.

WAAROM WIJ GROOTBEELDSCHERM.NL ADVISEREN

+ State-of-the art led schermen
+ Geen ‘uurtje-factuurtje’ principe
+ Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding
+ Verhuur van complete audiovisuele pakketten
+ Een van de meest ervaren led scherm specialisten in NL
+ Voor diverse mondiale topmerken een vlekkeloos scherm geleverd

MEER INFORMATIE M.B.T. ONZE DIENSTVERLENING

Bent u overtuigd van onze producten en dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te brainstormen over de beste audiovisuele invulling van uw project in Amsterdam. Mocht er aanvullende informatie gewenst zijn, schroom dan niet ons een e-mail te sturen met uw vragen.

LED Scherm huren voor uw event in Amsterdam?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie