LED SCHERM HUREN VAPELDOORN

Wilt u een led scherm huren voor projecten in Apeldoorn? Met led scherm verhuur ervaring sinds 2007 behoren wij tot de meest ervaren aanbieders in Oost-Nederland. Onze vakmensen faciliteren beeld, licht en geluid bij uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland tegen verrassend scherpe tarieven. On assortiment bestaat uit indoor, outdoor en mobiele led schermen in diverse soorte en maten. Hiermee kunnen wij voor nagenoeg ieder project in Apeldoorn een passende oplossing aanbieden.

LED SCHERMEN IN APELDOORN

Onze led schermen en overige producten zijn in Apeldoorn onder andere gebruikt tijdens de Giro D’Italia, bij outdoor presentaties bij Radio Kootwijk en tijdens sportevenementen in de Omnisport.

BEELD, LICHT & GELUID HUREN

Als full scale audiovisueel bedrijf bieden wij u de mogelijkheid een beeld, licht, geluid en podia te huren bij 1 leverancier.  Ontdek wat wij voor uw project in Apeldoorn kunnen betekenen.

ONTDEK DE SCHERPE TARIEVEN

Bij ons kunt u een led scherm huren voor een eerlijke prijs. Wij vinden een goede prijskwaliteitverhouding belangrijk en hopen zo het gebruik van een led wall voor iedereen in Apeldoorn betaalbaar te maken.

led scherm huren apeldoorn - groot scherm bij finish proloog
LED Scherm Huren Gelderland - Outdoor Presentatie Radio Kootwijk, Apeldoorn

MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT DE MOGELIJKHEDEN IN APELDOORN

Bent u benieuwd of wij met onze led schermen iets voor u kunnen betekenen? Voel vrij contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten en dienstverlening. Dit kan telefonisch, per mail of via whatsapp. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken als u onze producten eerst wilt bezichtigen.

LED Scherm huren voor events in Apeldoorn en omstreken?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden