LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN APELDOORN

Wilt u een led scherm huren voor projecten in Apeldoorn? Grootbeeldscherm.nl is misschien wel de meest ervaren led scherm verhuurder van Oost Nederland en faciliteert het beeld, licht en geluid bij uiteenlopende evenementen in vele Europese landen. Wij beschikken over indoor, outdoor en mobiele led schermen waarmee wij voor bijna ieder project in Apeldoorn een geschikte oplossing kunnen aanbieden.

LED SCHERMEN IN APELDOORN

Afgelopen jaren hebben wij onder andere een led scherm morgen plaatsen dichtbij de finish van de proloog van de Giro d’Italia en bij Radio Kootwijk. Ook werd er in Omnisport Apeldoorn gebruik gemaakt van LED Schermen die door ons zijn geleverd.

BEELD, LICHT & GELUID HUREN

Als onderdeel van een full scale audiovisueel bedrijf bieden wij u de mogelijkheid een pakket te huren met apparatuur op het gebied van beeld, licht, geluid en podia. Wij zouden het leuk vinden om met u na te denken over de invulling voor uw project in Apeldoorn.

ONTDEK DE SCHERPE TARIEVEN

Een led scherm huren bij Grootbeeldscherm.nl betekent goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij vinden een goede prijskwaliteitverhouding belangrijk en hopen zo het gebruik van een led wall voor zoveel mogelijk partijen in Apeldoorn betaalbaar te maken.

led scherm huren apeldoorn - groot scherm bij finish proloog
LED Scherm Huren Gelderland - Outdoor Presentatie Radio Kootwijk, Apeldoorn

MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT DE MOGELIJKHEDEN IN APELDOORN

Bent u benieuwd of wij met onze led schermen iets voor u kunnen betekenen? Voel vrij contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten en dienstverlening. Dit kan telefonisch, per mail of via whatsapp. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken als u onze producten eerst wilt bezichtigen.

LED Scherm huren voor events in Apeldoorn en omstreken?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden