LED SCHERM HUREN ARNHEM

Wilt u een groot led scherm huren voor een project in Arnhem? Wij behoren tot de meest ervaren led scherm verhuurders van Nederland en hebben reeds meerdere malen onze producten mogen leveren in Arnhem en omstreken. Dankzij een uitgebreid assortiment, zijn wij in staat om voor de meeste evenementen het meest geschikte led scherm te leveren. Wij hopen dat u na een bezoek aan onze website een goed beeld heeft van de talrijke mogelijkheden.

VERSCHILLENDE LED SCHERMEN

Wij verhuren led schermen in diverse soorten en maten. Met onze indooroutdoor en mobiele led schermen kunnen wij bij de meeste evenementen zorgen voor de meest geschikte oplossing.

UITEENLOPENDE PROJECTEN

Wij plaatsten in Arnhem enorme led schermen in het Gelredome, maar kunnen u net zo goed van dienst zijn met een high resolution led scherm voor bijvoorbeeld een open dag of bedrijfspresentatie.

LED SCHERM VOOR GOEDE PRIJS

Indoor LED Schermen met de hoogste kwaliteit of Outdoor LED Schermen voor een scherpe prijs. Wij bekijken graag met u welke optie het best past bij uw project. Dankzij concurrerende tarieven, zijn wij door heel Europa actief.

led scherm huren arnhem

LED SCHERM HUREN IN EEN AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Bent u op zoek naar één leverancier voor de complete audiovisuele invulling van uw project? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij zijn namelijk onderdeel van een full scale audiovisueel verhuurbedrijf met een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van beeld, licht en geluid. Wij bieden u kwaliteit voor een goede prijs, goede communicatie met korte lijnen en professionele ondersteuning.

MEER INFORMATIE MBT ONZE PRODUCTEN EN ERVARINGEN

Wilt u graag meer te weten komen over onze producten, dienstverlening of praktijkervaring? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij vertellen u graag waarom wij denken dat onze producten van waarde kunnen zijn bij het project dat u binnenkort wilt gaan organiseren.

WILT U LED SCHERMEN HUREN VOOR PROJECTEN IN ARNHEM?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP EN ONTDEK DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN