LED SCHERM HUREN VOOR EVENEMENTEN IN ASSEN

Heeft u binnenkort een project in Assen en bent u wilt u hiervoor een led scherm welke zorgt voor krachtige weergave van promotie video’s? In ons assortiment vindt u diverse led walls met een hoge beeldresolutie, waarvan bewezen is dat ze de attentiewaarde aanzienlijk verhogen. Wij bieden u totale ontzorging van op- tot en met de afbouw en leveren een plug ’n play opstelling, waardoor u met een gerust hart naar Assen kunt afreizen. U kunt onze videoschermen huren tegen verrassend scherpe tarieven.

LEDSCHERM IN STAND TE ASSEN

Neemt u binnenkort deel aan een beurs in Assen? Wellicht bent u dan op zoek naar een manier om de attentiewaarde van uw stand te vergroten. Een LED scherm is hiervoor een goede optie. Wij hebben door de jaren heen beursstands in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Kroatië mogen opfleuren.

SPORTEVENEMENTEN IN ASSEN

Steeds vaker wordt er tijdens topsport evenementen gebruik gemaakt van led schermen. Ze zijn geschikt om sponsoren exposure te geven, tussenstanden weer te geven en wedstrijden live groots te vertonen. In Assen plaatsten wij schermen tijdens de Ronde van Drenthe en het EK Beachvolleybal.

BEDRIJFSPRESENTATIES IN ASSEN

Wilt u een boodschap krachtig overbrengen? Maak dan tijdens uw presentatie gebruik van een indoor led schermen. Wij beschikken over schermen met een dusdanig hoge pixel dichtheid, dat beelden al op korte afstand goed zichtbaar zijn. Ook kunnen wij het licht, geluid en een podium verzorgen.

Wij kunnen onze led schermen op een vlakke ondergrond, op een verhoogd plateau of in een beurswand plaatsen. Bovendien kan een led wall worden opgehangen in takels of een truss. Indien gewenst kan alles worden opgeleverd in een strak kadersysteem, zodat u onze producten mooi zijn afgewerkt. Bevat uw video geluid? Geen probleem, hier hebben wij een goede oplossing voor. Daarnaast kunt ook de verlichting en een truss constructie kunt u door ons laten verzorgen.

Grootbeeldscherm.nl nodigt u graag uit voor een demonstratie van onze producten. Dit biedt u de mogelijkheid kennis te maken met ons team, de beeldkwaliteit van onze schermen en de verrassend scherpe huurtarieven. U weet dan exact wat u tijdens bijvoorbeeld beurzen in de Expo Assen van ons/onze producten kunt verwachten.

LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN ASSEN?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE