LED SCHERM HUREN BERLIJN

Onze professionals reizen regelmatig af naar Duitsland om led schermen te plaatsen bij uiteenlopende projecten. Door de jaren heen hebben wij ook regelmatig een bezoek gebracht aan Berlijn. Onze klanten huurden ons in om daar videoschermen te plaatsen vanwege de kwaliteit van onze producten en dienstverlening in combinatie met een scherpe prijs. 

BEURZEN IN BERLIJN

Meerdere keren plaatsten wij een led scherm in de Messe Berlin. Gekozen werd voor een P2 of P3 LED Scherm. Wij bekijken graag samen met u welk scherm het meest geschikt is voor uw beursstand.

CONCERTEN IN BERLIJN

Wij zijn trots op het feit dat wij een tweetal led schermen hebben mogen plaatsen in het Velodrom in Berlijn. Dankzij onze producten werden live beelden van een concert in deze imposante hal tot in detail in beeld gebracht.

AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Wij kunnen onze klanten ook helpen met de audiovisuele invulling bij hun project. Wij zijn namelijk onderdeel van een audiovisueel verhuurbedrijf en beschikken over veel verlichting, geluidsapparatuur, etc.

groot led scherm in stand fruit logistica berlin messe
led scherm huren voor concert in berlijn
led screen hired during cwieme in berlin messe

Het huren van een led scherm voor projecten in Berlijn is bij ons misschien wel betaalbaarder dan u vooraf zou denken. Laat uw daarom niet op voorhand afschrikken door de afstand en informeer naar onze scherpe huurprijzen en gunstige tarieven voor ondersteunende dienstverlening. Wij zouden het leuk vinden om samen te werken aan een opstelling waar beide partijen de vruchten van plukken.

WILT U LED SCHERMEN HUREN VOOR PROJECTEN IN BERLIJN?
MEERDERE ORGANISATIES MAAKTEN GEBRUIK VAN ONZE LED WALLS IN DE DUITSE HOOFDSTAD