LED SCHERM HUREN BEURS

Wilt u een led scherm huren voor in uw beursstand? Grootbeeldscherm.nl heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van led schermen tijdens beurzen. Wij reizen naar vele landen om voor onze klanten een led scherm in stands te plaatsen, waardoor zij tijdens de beurs gegarandeerd de aandacht zullen trekken van bezoekers.

PLUG ‘N PLAY LED SCHERM IN UW BEURSSTAND

Wij zorgen er voor dat u probleemloos een led scherm kunt gebruiken tijdens een beurs. Het grote scherm wordt namelijk volledig door ons geprogrammeerd en aangesloten op een mediaplayer die automatisch start als u de stekker in het stopcontact doet en er voor zorgt dat uw content op het led scherm wordt afgespeeld. Volledig plug ’n play!

LED SCHERM HUREN ZONDER PROBLEMEN

Dankzij onze ervaring weten wij voor ieder land welke richtlijnen worden gehanteerd. Dit zorgt er voor dat het LED Scherm op een goede manier in uw beursstand wordt geplaatst. Verder zijn wij bekend met de logistieke aspecten en benodigde aanmeldprocedures bij veel beurscomplexen, wat er voor zorgt dat er geen tijd wordt verspild.

groot led scherm huren beursstand rai amsterdam jaarbeurs utrecht
led scherm huren beurs stand zuid holland brabant amsterdam
led scherm huren beursstand utrecht vakantiebeurs
groot videoscherm beurs frankfurt hannover keulen

A-KWALITEIT LED SCHERM IN UW BEURSSTAND

Wij beschikken louter over kwalitatief hoogwaardige led schermen. U weet hierdoor zeker dat het videoscherm welke u tijdens een beurs gebruikt zorgt voor een fraaie weergave van uw bedrijfsvideo. Tijdens opbouw wordt iedere pixel door ons getest, veel bedrijven konden hierdoor al profiteren van een perfect scherm in hun beursstands.

VELE TOPMERKEN KOZEN VOOR ONS LED SCHERM

Afgelopen jaren hebben wij led schermen mogen plaatsen in beursstands van bedrijven van over de gehele wereld. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Red Bull, Singapore Airlines, Oracle, Enel en Mylan. Benieuwd wie er nog meer gebruik hebben gemaakt van onze led schermen tijdens een beurs? Neem eens een kijkje op onze referentiepagina.

MEER DAN EEN LED SCHERM HUREN VOOR EEN BEURS

U kunt bij ons meer dan alleen een led scherm huren voor uw beursstand. Als onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf beschikken wij eveneens over veel producten en kennis op het gebied van geluid, verlichting, camera’s, verbindingen, rigging, enzovoorts.

LED SCHERM HUREN VOOR EEN ZEER SCHERPE PRIJS

Vanwege onze kwaliteit kunnen wij geen laagste prijs garantie aanbieden. Wel bieden wij een fraai led scherm in uw beursstand voor een strakke prijs, met topservice van voorbereiding tot en met afbouw.

videoscherm in stand stocexpo

Een led scherm huren voor uw beursstand met professionele ondersteuning. Wij bieden volledige ondersteuning tijdens de voorbereiding, zorgen voor duidelijk instructies van onze gebruiksvriendelijke opstellingen op de beursvloer en zijn tijdens de beurs altijd bereikbaar voor het geval u vragen of opmerkingen heeft. Klinkt dit u goed in de oren? Neem contact met ons op en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN TIJDENS DE BEURS?
Wij beschikken over videoschermen in diverse soorten en maten.