LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN BRABANT

Bent u als organisator van plan een LED scherm te huren voor een project in Brabant? Wellicht bent u bij ons dan wel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een zeer ervaren led scherm specialist met de verhuur van grote videoschermen als core business. Al vele jaren reizen wij af naar vele locaties in binnen- en buitenland om evenementen te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig led scherm. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij onze producten meermaals in Brabant hebben mogen leveren. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.

PRESENTATIES IN BRABANT

Een LED scherm zorgt voor maximale impact, daarom wordt er bij steeds meer presentaties gekozen voor dit type product. Wij hebben ook bij presentaties in Brabant een led scherm en geluid mogen leveren.

FESTIVALS IN BRABANT

Tijdens festivals worden led schermen vaak ingezet om live-beelden van optredens, visuals en sponsoruitingen groot weer te geven. Ook in Brabant hebben wij tijdens meerdere feesten led walls geplaatst.

PUBLIC VIEWING IN BRABANT

In Brabant werd in grote getale gekeken naar het Nederlands Elftal tijdens het EK Voetbal. Wilt u ook een groot led scherm huren om in de open lucht te kijken naar Formule 1, Olympische Spelen of Tour de France?

led scherm tijdens openluchtbioscoop helmond
groot led scherm tijdens familiedag ministerie van defensie hoogerheid
led scherm huren voor events in eindhoven?
led wall tijdens promotioneel event rtl7 dakar pre proloog in valkenswaard

REFERENTIES IN BRABANT

Organisaties in de omgeving van Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Den Bosch en Roosendaal besloten bij ons een led wall te huren. Onze ledwalls werden gebruikt tijdens:

> STRP Festival Eindhoven
> Bevrijdingsfestiviteiten, Best
> Openluchtbioscoop, Helmond
> Dakar Pre-Proloog, Valkenswaard
> VR-Activatie ING Nederland, Eersel
> Outdoor bedrijfspresentatie, Tilburg
> Public Viewing EK Voetbal, Helmond
> Familiedag Min. v. Defensie, Hoogerheide

GROOT SCHERM IN EEN COMPLEET AV-PAKKET

Bent u op zoek naar een leverancier voor een kwalitatief hoogwaardige audio visuele inrichting van uw project? Wij beschikken als onderdeel van een audiovisueel verhuurbedrijf over een ruim aanbod op het gebied van onder andere beeld, licht, geluid, video staging en rigging. Wij leveren complete pakketten; volledig naar de wens van onze afnemers.

WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Wij hopen dat deze pagina een goed beeld heeft geschetst van onze werkzaamheden. Denkt u dat wij met onze LED schermen iets kunnen betekenen voor uw project in Brabant? Neem rustig contact met ons op om te informeren naar de diverse mogelijkheden. Omze teamleden staan u graag te woord om u verder te informeren.

Wilt u een LED Scherm huren voor projecten in Brabant?
Ontdek de opties in de regio Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond en Den Bosch