LED SCHERM HUREN DEVENTER

Wilt u een groot led scherm huren bij een bedrijf in de buurt van Deventer? Ons bedrijf is gevestigd in Wierden, centraal gelegen in Overijssel. Dankzij onze ligging kunnen wij onze klanten in de Hanzestad zeer een mooi led scherm bezorgen. Wij hebben een rijke led scherm ervaring en hebben in het verleden al op een prettige manier samengewerkt met meerdere organisaties uit Deventer.

LED SCHERM ZAKELIJKE MARKT

Onze indoor led schermen behoren tot de beteren op de audiovisuele markt. Daarom worden ze door bedrijven in Deventer en omgeving vaak gebruikt bij presentaties, beurzen en andere business events.

EVENEMENTEN IN DEVENTER

Wij hebben dat voor organisatoren naast kwaliteit ook prijs een belangrijke speelt. Daarom hebben wij naast schermen in het topsegment, ook een aantal goedkopere oplossingen in ons assortiment.

RIJKE LED SCHERM ERVARING

Wij verhuren led schermen sinds 2007 en behoren tot de meer ervaren aanbieders in Nederland. Wij volgen de markt op de voet, zowel qua aanbod als wensen van afnemers. Voor bijna ieder project hebben wij oplossing.

led scherm huren deventer beurs monument
led scherm huren deventer

DEVENTER BEDRIJVEN DIE ONZE SCHERMEN GEBRUIKTEN

> Beurzen: IBC Amsterdam | EENA Dubrovnik | Monument Renovatie
>
Openluchtbioscoop: Eindmusical Groep 8
> The Passion in het Worpplantsoen
> Drive-in Sinterklaasviering

MEER LED SCHERM REFERENTIES ONTVANGEN?

Bovenstaande projecten zijn slechts een paar voorbeelden van led scherm referenties in Deventer. Benieuwd naar meer projecten in uw regio waar gekozen werd voor onze videoschermen? Laat het ons weten. Klik hier voor meer referenties.

ZOEKT U EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET?

Bent u voor uw project op zoek naar een compleet audiovisueel pakket? Als onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf vindt u in ons assortiment eveneens veel apparatuur op het gebied van onder andere: audio, video, rigging, staging & lighting.

KOM LANGS VOOR EEN LIVE DEMONSTRATIE

Wilt u op voorhand weten wat u kunt verwachten wanneer u besluit audiovisuele apparatuur te huren? Voor vele partijen hebben wij een testopstelling geplaatst; welke hen overtuigde van de kwaliteit van onze led schermen. Meerdere partijen uit Deventer gingen u voor.

NEEM CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE

Bent u na het bezichtigen van deze pagina overtuigd van het feit dat een samenwerking met Grootbeeldscherm.nl tot een goed resultaat bij uw project kan leiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team gaat graag met u in gesprek om te ontdekken of een samenwerking tot de mogelijkheden behoort. U zult dan direct kennis maken met onze scherpe tarieven.

LED Scherm huren voor projecten in Deventer?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden