LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN DRENTHE

Bent u op zoek naar een leverancier waar u een mooi led scherm kunt huren voor uw project in Drenthe? Bij Grootbeeldscherm.nl kunt u een mooi led scherm regelen, tegen een aantrekkelijke prijs. U zult zeker niet de eerste zijn in Drenthe die gebruik maakt van onze diensten; wij hebben onze producten in het verleden reeds mogen leveren bij evenementen in bijvoorbeeld Assen, Hoogeveen, Emmen en Coevorden. Kijk rustig rond op onze website en ontdek of wij wellicht ook iets voor u kunnen betekenen.

TOPSPORTEVENTS IN DRENTHE

Steeds vaker wordt er bij sportwedstrijden gebruik gemaakt van led schermen, zo ook in Drenthe. In uw provincie hebben wij een groot scherm mogen leveren bij sportevenementen in onder andere Assen, Hoogeveen, Emmen en Coevorden.

LED SCHERM TBV PRESENTATIES

Onze high resolution indoor led schermen zijn een uitstekende keuze voor professionele presentaties; daarom besloten meerdere bedrijven uit Drenthe gebruik te maken van onze videoschermen om een boodschap op krachtige wijze over te brengen.

LED SCHERM IN TOTAALPAKKET

Het kan natuurlijk zo zijn dat u meer dan alleen een groot led scherm wilt huren. Als onderdeel van een allround av-verhuurbedrijf bieden wij u de mogelijkheid om eveneens het licht, geluid, de beeldregie en podia te huren voor uw evenement.

wij leverden een groot scherm bij sportevenementen in assen coevorden emmen dwingeloo en roden
led scherm en geluid huren tbv promotie in drenthe
led scherm en geluid huren presentatie Drenthe
mobiel led scherm tijdens ronde van drenthe in hoogeveen emmen en coevorden
indoor led wall tijdens presentatie in Hoogeveen, Drenthe
mobiel led scherm en geluid huren bij openlucht bioscoop drenthe

KRIJG EEN GOED BEELD VAN ONZE LED SCHERMEN

Wij beschikken over meer dan 40 jaar audiovisuele ervaring en hebben onze producten mogen opstellen in zeven verschillende landen in Europa. Hiermee behoren wij tot de meeste ervaring led scherm verhuurders van ons land. Ook in Drenthe hebben wij diverse klanten. Dankzij een uitgebreid assortiment; kunt u voor nagenoeg ieder project een geschikt led scherm huren. Onze schermen zijn van uitstekende kwaliteit en te huur tegen een eerlijke prijs. Op onze referentiepagina vindt u meer afbeeldingen van projecten waarbij gebruik gemaakt van onze led walls.

INFORMEER NAAR DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

Wij hopen dat deze pagina een duidelijk beeld heeft geschetst van onze producten en dienstverlening. Denkt u dat onze led schermen, eventueel in combinatie met licht, geluid en een podium, een bijdrage kunnen leveren aan uw evenement in Drenthe? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de talrijke mogelijkheden en scherpe tarieven te ontdekken. Dit kan telefonisch of per e-mail; maar u bent natuurlijk ook welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten.

LED Scherm huren voor events in Drenthe?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden