LED SCHERM HUREN DÜSSELDORF

Staat uw bedrijf binnenkort op een internationale vakbeurs in Düsseldorf? Dan overweegt u wellicht om een led scherm te huren om uw beursstand nog meer uitstraling te geven. In dat geval kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen. Wij beschikken namelijk over kwalitatief hoogwaardige P1, P2 en P3 Indoor LED Schermen die voor een scherpe prijs geplaatst en geleverd kunnen worden. Door de jaren heen hebben reeds meerdere bedrijven er voor gekozen een led scherm door ons in Düsseldorf te laten leveren.

LED SCHERMEN IN UW STAND IN DÜSSELDORF

Omdat wij al ervaring hebben in Düsseldorf, weten wij exact aan welke eisen moet worden voldaan als er een LED Scherm in beursstands wordt geplaatst. Al meerdere malen hebben wij bewezen een veilige oplossing te kunnen aanbieden, die zonder problemen door de beursorganisatie werd goedgekeurd.

HOE WILT U DAT WIJ EEN LED SCHERM PLAATSEN?

Wij beschikken over de juiste producten en kennis om een led scherm op de door u gewenste manier in een beursstand te plaatsen. Zo kan een led wall bijvoorbeeld aan takels of in een truss worden opgehangen, maar behoort plaatsing in een wand of een op zichzelf staande constructie eveneens tot de mogelijkheden.

LED SCHERM HUREN VOOR IN DÜSSELDORF ZONDER GEZEUR

Als u deelneemt aan een beurs in Düsseldorf, heeft u ongetwijfeld veel voor te bereiden. Het is dan fijn om te weten dat u bij ons een LED Scherm kunt huren zonder ‘gedoe’. Wij bieden namelijk duidelijke communicatie vooraf, goede constructies ter plekke en een gebruiksvriendelijke opstelling (meestal bijna plug ’n play).

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen gaan betekenen, maar wilt u nog wat aanvullende informatie wensen te ontvangen over onze producten en dienstverlening? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden en ontdek de verrassend scherpe tarieven die wij u kunnen aanbieden voor uw project in Düsseldorf. Talrijke bedrijven van Noord- tot Zuid Europa gingen u voor.

HUUR EEN LED SCHERM VOOR UW PROJECT IN DÜSSELDORF
WIJ BIEDEN U KWALITATIEF HOOGWAARDIGE PRODUCTEN, GOEDE SERVICE EN VEEL ERVARING