LED SCHERM HUREN | ONTVANG DIRECT EEN EERLIJKE PRIJS

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een led scherm huren tegen een eerlijke prijs. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, kiezen wij er ieder project voor om van begin tot eind persoonlijk betrokken te zijn. U heeft hierdoor op ieder moment de mogelijkheid om vragen te stellen of een opmerking te plaatsen. Wij zullen niet vertrekken voordat u het door ons geleverde led opstelling heeft kunnen beoordelen. De door ons aangeboden prijs omvat dus niet alleen het huurtarief van een led scherm, maar eveneens technische dienstverlening en ondersteuning.

EEN ZEER ERVAREN LED SCHERM VERHUURDER

De op- en afbouw van een led scherm wordt altijd persoonlijk door ons verricht. U weet hierdoor dat de plaatsing in handen is van professionals met meer dan 13 jaar led scherm ervaring. Op deze manier houden wij onze producten netjes en weet u bij oplevering zeker dat u weet hoe u onze apparatuur kunt gebruiken.

PROFESSIONELE SERVICE VOOR EEN LAGE PRIJS

Wij bieden onze diensten aan tegen concurrerende tarieven en hekelen het uurtje-factuurtje principe. Het zal dan ook nooit voorkomen dat direct ieder kwartiertje in rekening wordt gebracht wanneer wij even moeten wachten of een extra dienst voor u verrichten. Onze prijsopgaven geven hierdoor bijna altijd een exact beeld van de uiteindelijke projectkosten.

Verhuur van kwalitatief hoogwaardige indoor led schermen

ESSENTIËLE RANDAPPARATUUR IS BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

Wanneer u bij ons informeert naar een prijs voor het huren van een led scherm, dan verwerken wij altijd de belangrijkste randapparatuur in de offerte. Als u wilt voorkomen dat u achteraf geconfronteerd wordt met onverwachte ‘verborgen’ kosten, kunt u voor de zekerheid nog even kijken naar de led scherm huren-checklist. Ons advies is om niet alleen te informeren naar het huurtarief, maar naar totaalprijs inclusief hardware en dienstverlening.

ALS U MEER DAN ALLEEN EEN LED SCHERM WILT HUREN

Tot slot attenderen wij u graag op het feit dat u bij ons meer dan alleen een led scherm kunt huren. Wij gaan eveneens graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor bijvoorbeeld een op maat gesneden audiovisueel pakket of de afwerking om een complete led beurswand te realiseren. Op de volgende pagina’s kunt u alvast terecht voor meer informatie over onze werkwijze en referenties.

LED SCHERM HUREN TEGEN EEN EERLIJKE PRIJS
ONZE OFFERTES GEVEN EEN DUIDELIJK BEELD VAN ALLE KOSTEN