LED SCHERM HUREN EINDHOVEN

Wilt u een led scherm huren voor projecten in Eindhoven en omstreken? Dan is het allicht goed om te weten dat Grootbeeldscherm.nl een rijke ervaring heeft in de Regio Eindhoven. Door de jaren heen voorzagen wij diverse projecten in de lichtstad en naburige plaatsen van een prachtige videowall. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit een ruim assortiment bestaande uit diverse indoor, outdoor en mobiele led schermen. Hierdoor zijn wij in staat om voor nagenoeg ieder denkbaar project een geschikt led scherm te huren.

led scherm huren eindhoven

LED SCHERMEN EINDHOVEN E.O.

Onze LED Schermen werden in Eindhoven en omgeving gebruikt tijdens het STRP Festival,  EK Voetbal, The Flying Dutch Festival, een bevrijdingsfestival, openluchtbioscoop en de RTL7 Dakar Pre Proloog.

AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Indien gewenst bieden wij onze afnemers de mogelijkheid te kiezen voor een scherp geprijsd audiovisueel totaalpakket bestaande uit apparatuur op het gebied van bijvoorbeeld audio, video, rigging, staging & lighting.

BETAALBARE TOPKWALITEIT

Wij onderscheiden ons door A-kwaliteit producten aan te bieden tegen een goede prijs. Hierdoor worden wij niet alleen benaderd voor projecten in Eindhoven en omstreken; wij reizen door heel Europa om schermen te plaatsen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE

Denkt u na het bezichtigen van deze pagina dat een samenwerking voor een project in Eindhoven wellicht tot de mogelijkheden behoort? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen, wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken of wij gezamelijk tot een mooie invulling voor uw project kunnen komen.

LED Scherm huren voor uw evenement in Eindhoven en omstreken?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden