LED SCHERM HUREN EK VOETBAL

Wilt u een groot LED Scherm huren tijdens het EK Voetbal 2021? Grootbeeldscherm.nl beschikt over een ruim aanbod LED Schermen, waardoor u alle wedstrijden tijdens het Europees Kampioenschap groots weer kunt geven. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij op bijna iedere locatie over het meest geschikte beeldscherm; bijvoorbeeld tijdens uw personeelsfeest, buurtfeest of op een groot plein. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

EK VOETBAL KIJKEN OP OUTDOOR LED SCHERM

Wij beschikken over diverse soorten outdoor LED schermen, waardoor wij tijdens het EK voetbal ook op uw locatie het juiste scherm kunnen bieden. Schijnt de zon tijdens wedstrijden vol op het beeldscherm; dan zijn onze DIP LED schermen met 10.000 nits helderheid een te overwegen optie. Bent u op zoek naar een hoge resolutie? Kies dan voor een P3 Outdoor LED Scherm; beelden zijn dan al op korte afstand goed zichtbaar.

LED SCHERM HUREN VOOR EEN GOEDE PRIJS

Ons advies is om vooraf goed te informeren naar het type LED Scherm welke u gaat huren; de kwaliteit van led walls kunnen namelijk sterk verschillen. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten weten welk vlees ze in de kuip hebben; bent u bij ons van harte voor een bezichtiging van onze producten. Dan kunnen wij u direct kennis laten maken met onze scherpe tarieven tijdens het EK Voetbal.

Groot LED Scherm Huren - EK Voetbal 2020. Topkeuze voor personeelsfeest, bedrijfsfeest of buurtfeest
Groot LED Scherm Verhuur - EK Voetbal 2020. Ideaal voor op een groot plein.

BIJNA 15 JAAR LED SCHERM VERHUUR ERVARING

Wij verhuren al sinds 2007 LED schermen voor uiteenlopende projecten. Met meer dan 12,5 jaar LED scherm verhuur ervaring behoren wij tot de meest ervaren spelers op de markt; vele ondernemers – in Nederland en België – hebben er afgelopen decennium voor gekozen bij ons een groot scherm te huren tijdens een WK of EK voetbal.

LED SCHERM EN GELUID HUREN TIJDENS EK VOETBAL

Wilt u tijdens het EK voetbal niet alleen een groot led scherm, maar ook een geluidsinstallatie huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het complete audiovisuele pakket voor u verzorgen, zodat u maar met 1 aanspreekpunt te maken zult hebben. Dankzij onze apparatuur kunt u feestje bouwen voorafgaand, tijdens en na afloop van de wedstrijden.

RESERVEER UW LED SCHERM VOOR HET EK VOETBAL ZONDER ENIG RISICO

Het coronavirus zorgt voor onzekere vooruitzichten. Momenteel weten wij nog niet wat er komende zomer mogelijk zal zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een led scherm te huren tegen eerlijke condities; geen aanbetaling en tot 30 april 2021 mogelijkheid tot kosteloze annulering. Mag uw terras tijdens het EK voetbal niet in gebruik worden genomen? Dan kunt u de overeenkomst annuleren.

MEER OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM TIJDENS HET EK VOETBAL

Wilt u meer informatie met betrekking tot het huren van een led scherm tijdens het EK voetbal? Voel u vrij om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, wij zullen dan ons best doen om uw vragen goed te beantwoorden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een product demonstratie als u onze producten eens wilt bekijken.

GROOT LED SCHERM HUREN VOOR HET EK VOETBAL?
Tijdens uw personeelsfeest, met de buurtvereniging of op een groot plein.