GROOT LED SCHERM HUREN – EK VOETBAL 2020

Wilt u een groot LED Scherm huren tijdens het EK Voetbal 2020? Grootbeeldscherm.nl beschikt over een ruim aanbod op het gebied van LED Schermen, waardoor u alle wedstrijden tijdens het Europees Kampioenschap groots weer kunt geven. Dankzij ons uitgebreide assortiment beschikken wij voor nagenoeg iedere locatie over het meest geschikte beeldscherm. Informeer snel naar de mogelijkheden.

MAXIMALE HELDERHEID EN HOGE RESOLUTIE

Wij beschikken over diverse soorten Outdoor LED Schermen, waardoor wij tijdens het EK Voetbal ook het juiste scherm voor uw locatie kunnen bieden. Schijnt de zon tijdens de wedstrijduren vol op het beeldscherm? Dankzij de 10.000 nits helderheid van onze DIP LED Schermen kunt u de wedstrijd goed blijven volgen. Op zoek naar de beste resolutie? Onze P3 Outdoor LED Schermen bieden u de hoogst denkbare resolutie bij een outdoor led wall.

UITSTEKENDE PRIJS / KWALITEITVERHOUDING

Wij adviseren u vooraf goed te informeren naar het type LED Scherm welke u informeert; de kwaliteit van ledwalls op de audiovisuele markt kan namelijk sterk verschillen. Aangezien wij het belangrijk vinden dat klanten weten welk vlees ze in de kuip hebben, zijn ze bij ons altijd welkom om een proefopstelling te aanschouwen. Bovendien proberen wij ook tijdens het EK Voetbal te zorgen voor een eerlijke prijs; zodat het huren van een outdoor scherm betaalbaar blijft.

Groot LED Scherm Huren - EK Voetbal 2020
Groot LED Scherm Verhuur - EK Voetbal 2020

WIJ BEHOREN TOT DE MEEST ERVAREN LED SCHERM VERHUURDERS VAN EUROPA

Wij verhuren al sinds 2007 LED Schermen voor uiteenlopende projecten. Dankzij meer dan 12,5 jaar LED Scherm verhuur ervaring behoren wij tot de meest ervaren spelers op de markt. Wij weten hierdoor exact hoe de markt en onze producten in elkaar steken; maar dan bij wie dan ook kunt u bij ons rekenen op professionele ondersteuning.

GROOT SCHERM HUREN IN COMBINATIE MET EEN COMPLETE GELUIDSINSTALLATIE

Wilt u niet alleen een groot LED Scherm, maar eveneens een complete geluidsinstallatie huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat het complete audiovisuele pakket voor u te verzorgen, zodat u slechts met 1 aanspreekpunt te maken hebt. Onze apparatuur maakt het mogelijk een feestje te bouwen voorafgaand, tijdens en na afloop van de wedstrijden tijdens het EK Voetbal 2020.

GROOT LED SCHERM HUREN VOOR HET EK VOETBAL?
NEEM SNEL CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE