LED SCHERM HUREN ENSCHEDE

Wilt u een LED scherm huren voor een project in Enschede? Grootbeeldscherm.nl is een Twents bedrijf welke u de mogelijkheid biedt een led wall, beamer of televisie te huren in eigen regio. Dankzij een unieke combinatie van scherpe tarieven, een jarenlange ervaring en de best denkbare beeldkwaliteit hebben wij voor vele projecten in Enschede een groot scherm mogen leveren. Op deze pagina hebben wij enkele voorbeelden van projecten in de grootste stad van Twente waarbij gebruikt werd gemaakt van onze videoschermen op een rijtje gezet.

LED SCHERM HUREN ENSCHEDE

Bij meerdere bedrijven in Enschede, events op de Oude Markt, een festival bij de UT, diverse sportevenementen en talloze andere projecten werd gebruik gemaakt van LED schermen welke u bij ons kunt huren.

BEAMER HUREN ENSCHEDE

Wij werden door vele bedrijven uit Enschede en omstreken geselecteerd als leverancier van een beamer, welke in combinatie met een groot projectiescherm werd gebruikt bij zakelijke bijeenkomsten.

TV VERHUUR ENSCHEDE

Groot tv-scherm huren met de beeldkwaliteit welke u vandaag de dag van een televisie mag verwachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meerdere bedrijven uit Enschede en omgeving gingen u voor.

groot led scherm huren overijssel - presentatie enschede, twente
led scherm huren festival enschede
led scherm op de oude markt in Enschede

ONDERSCHEIDEND DOOR

> Betaalbaarheid
> No-nonsens werkwijze
> Leverancier voor vele bedrijven
> <30 minuten rijafstand van Enschede
> Levert complete audiovisuele pakketten

ONZE SCHERMEN TIJDENS

> Zakelijke Launch Events
> Meerdere zakelijke presentaties
> Drietal events op de Oude Markt
> KNSB Cup schaatsbaan Enschede
> Green Vibrations festival bij de UT

Overweegt u gebruik te maken van een groot led scherm voor uw project in Enschede? Neem vrijblijvend contact met ons op en brainstorm samen met ons over de beste invulling voor uw evenement. Dankzij meer dan veertig jaar praktijkervaring weten wij als geen ander wat er mogelijk is. Maak rustig een afspraak om onze producten te komen bezichtigen bij ons aan de zaak.

Groot LED Scherm Huren voor projecten in Enschede?
Informeer naar de mogelijkheden of kom langs voor een demonstratie