LED SCHERM HUREN ESSEN

Ieder jaar vinden er meerdere internationale vakbeurzen plaats in Essen. Deze stad in Nordrhein-Westfalen ligt op niet al te grote afstand van ons bedrijf in  Nederland, mede hierdoor kiezen meerdere bedrijven er voor een led scherm bij ons te huren en deze door ons in hun beursstand te laten plaatsen. Meer over onze producten, dienstverlening en Essen leest u verder op deze pagina.

LED SCHERM IN BEURSSTANDS

U kunt door ons een P1 – P2 of P3 led scherm laten plaatsen in uw beursstand in de Messe Essen. Meerdere bedrijven gingen u voor; zij profiteerden van een egaal scherm met prachtige kleurweergave.

AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Wilt u meer dan alleen een groot led scherm huren? Weet dan dat wij u ook kunnen helpen op het gebied van licht, geluid, truss & rigging. Al voor diverse bedrijven verzorgden wij de audiovisuele invulling van hun beursstand.

PROFITEER VAN EEN LAGE PRIJS

Onze producten behoren tot de crème de la crème op de audiovisuele markt. Omdat wij deze voor veel bedrijven betaalbaar willen maken, kiezen wij er voor te werken met scherpe huurtarieven

led display hire - dusseldorf essen cologne - north rhein westphalia
led scherm huren beurs messe essen

Bent u na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geraakt in onze producten en dienstverlening? Neem gerust contact op om uit te zoeken of een samenwerking tot de mogelijkheden behoort. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons ook een berichtje sturen per e-mail of via whatsapp. Mocht u onze schermen graag eens bezichtigen; laat het ons weten. Wij heten u van harte welkom voor een live demonstratie van onze producten.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR EEN BEURS IN ESSEN?
MEERDERE BEDRIJVEN MAAKTEN AL GEBRUIK VAN ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING