LED SCHERM HUREN FLEVOLAND

Wilt u een led scherm huren voor een project in Flevoland? Wij beschikken over led schermen in diverse soorten en maten, waardoor wij voor nagenoeg ieder evenement een passende oplossing kunnen bieden. Sinds 2007 hebben wij op vele locaties in binnen- en buitenland een groot scherm mogen leveren, waardoor wij natuurlijk ook ervaring hebben in uw provincie. Een presentatie in Lelystad, beurs in Biddinghuizen, drive-in bioscoop in Emmeloord of festival in Almere; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

INDOOR, OUTDOOR & MOBIELE LED SCHERMEN

In ons assortiment vindt u vele vierkante meters aan indoor, outdoor en mobiele led schermen. Wij kunnen u helpen wanneer u op zoek bent naar een high resolution led scherm, maar eveneens wanneer u gebruik wenst te maken van een led scherm met de hoogste helderheid. Tevens kunnen wij een high end led scherm met state-of-the art technologie, maar ook een meer budget vriendelijke oplossing aanbieden.

EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET HUREN

Wellicht wilt u niet alleen een led scherm, maar de gehele audiovisuele invulling voor uw project in Flevoland bij dezelfde onderneming huren. In dat geval is het wellicht goed om te weten dat Grootbeeldscherm.nl onderdeel is van een verhuurbedrijf met een ruim aanbod op het gebied van licht, geluid, video, rigging en podia. Bij afname van een totaalpakket, profiteert u van fijne stapelkorting.

led scherm tijdens drive in bioscoop in flevoland

Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Mocht u eens bij ons in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom voor een demonstratie van ons producten. Dan kunt u met eigen ogen zien waarom meerdere bedrijven uit Flevoland er voor kozen gebruik te maken van onze producten en dienstverlening.

EEN LED SCHERM VOOR UW PROJECT IN FLEVOLAND?
WIJ HEBBEN ERVARING IN ALMERE, LELYSTAD, BIDDINGHUIZEN & EMMELOORD