LED SCHERM HUREN FORMULE 1

Lijkt het u leuk een evenement te organiseren waarbij Formule 1 centraal staat? Dan wilt u wellicht een groot led scherm huren om races perfect weer te geven. Wij beschikken over indoor, outdoor en mobiele led schermen waardoor wij onder alle omstandigheden een passende oplossing kunnen bieden waardoor u en uw gasten alles op de voet kunnen volgen. Kies ook voor het ultieme kijkplezier.

VOORDELEN VAN EEN LED SCHERM

Met onze LED Schermen zorgen wij voor een hoge helderheid, strakke beeldresolutie en een non-glossy beeldoppervlak. Hierdoor kunnen Formule 1 races ook bij daglicht uitstekend goed worden weergegeven. Last but not least; al onze schermen zijn te huur voor een eerlijke prijs.

RIJKE ERVARING MET FORMULE 1

Wij hebben een rijke ervaring met het weergeven van Formule 1 races op een Groot LED Scherm. Zo plaatsten High-Resolution Indoor LED Walls in showrooms voor corporate events, Mobiele LED Schermen op pleinen en terrassen en 4K Televisieschermen in bedrijfskantines.

led scherm huren formule 1
led scherm tijdens formule 1 event voor klanten
formule 1 op groot scherm op horeca plein

LED SCHERM HUREN MET GELUID

Bij een formule 1 race hoort natuurlijk ook geluid. Als onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij dit eveneens voor u regelen. Net als onze LED Schermen, kunt u ook onze het geluid huren voor een scherpe prijs. Dankzij ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor iedere situatie een passende geluidsset leveren. Of het nu een kleinschalig evenement is of een fan plein met duizenden bezoekers, alles is mogelijk.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Lijkt het u ook leuk om een Formule 1 race op een groot scherm te kijken? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

LED SCHERM HUREN TIJDENS EEN FORMULE 1 RACE?
Stuk groter dan uw televisie, veel krachtiger dan een beamer